Developer: BioWare
Izdavač: Electronic Arts
Žanr: Role-playing
Platforme: PC, PS5, XSX
Datum izlaska: TBA

godina kasnije
Sorcerer je promijenio naslov Dragon Age: Dreadwolf.
8 mjeseci kasnije

Evo gameplaya koji je procurio

Stvarno su dobro krenuli sa nabrajanjem

• Fully real time combat
  • Plays like hack & slash

I onda ga useru sa

• Combat inspired by God of War 2018

Ajede barem kamera nije zaljepljena liku za vrat kao u gow. FOV je donekle ovdje podnosljiv.

Znači kompletno su odbacili gameplay prethodne 3 igre.

wooddiebone Full real time borba?

@foggy mora da je ovo racing sim.

Mora da je tebi u glavi racing sim, samo jos nisi ni krenuo.

Znači imamo i dalje party sistem, ali sada više nema mogućnosti taktičkog pauziranja, ha? Pfff. Što ćemo dobiti na kraju od ovoga; neki poor man's Diablo s nešto boljom pričom?

godina kasnije

Meni je hype nikakav. Nakon Originsa i svih DLC-a, jedva sam dočekao DA2, onda s nešto manje entuzijazma Inquisition i evo sad, nakon toliko odlazaka ljudi iz Biowarea, nakon odrona od Andromede i nepotrebno forsiranog Anthema, kako se radovati ovome? Nadam se da će gameplay odvaliti, ali to nije ono primarno zbog čega volim Bioware.

Tzereen je promijenio naslov Dragon Age: The Veilguard.

Tzereen Neee, bio mi je GOTY koliko se sjećam, ali bio je ujedno i naslov koji se se manje iščekivao u odnosu na ranije. DA: O je jednostavno bio teško ponovljiv.

Tzereen meni dobar ali grindy? znam da sam zatvorio miljun riftova bio.

Priča mi bila dobra al sam nekak izgubio saveove i nije mi se dalo ispočetka ići.

DA3 je puno puno bolji nego 2jka mi

Meni je Inquisition je bio loš. Nisam ga ni završio.

Prepun fetch questova, grindy ko F2P MMO sa nepotrebno ogromnim mapama i generičnim lootom, a jednodjelni armori su komedija.

Frostbite jednostavno nije bio prilagođen takvim igrama.

Andromeda je ubila sa gameplayom, ali nema to 1% Mass Effect duha, a i svi problemi sa Inquisitionom su isto prisutni.