- Uređivano
Dragon Age: The Veilguard
- Uređivano
Nove glasine sada kažu da je Dragon Age: Dreadwolf još daleko od datum izlaska
Igra će navodno biti hack’n’slash koji će imati gameplay kao u FF XV
https://insider-gaming.com/exclusive-new-details-on-dragon-age-dreadwolf-revealed/
- Uređivano
Evo gameplaya koji je procurio
Full real time borba?
@foggy mora da je ovo racing sim.
- Uređivano
Stvarno su dobro krenuli sa nabrajanjem
- Fully real time combat
- Plays like hack & slash
I onda ga useru sa
- Combat inspired by God of War 2018
Ajede barem kamera nije zaljepljena liku za vrat kao u gow. FOV je donekle ovdje podnosljiv.
Znači kompletno su odbacili gameplay prethodne 3 igre.
wooddiebone Full real time borba?
@foggy mora da je ovo racing sim.
Mora da je tebi u glavi racing sim, samo jos nisi ni krenuo.
Znači imamo i dalje party sistem, ali sada više nema mogućnosti taktičkog pauziranja, ha? Pfff. Što ćemo dobiti na kraju od ovoga; neki poor man's Diablo s nešto boljom pričom?
- Uređivano
EDIT:
ajde da vidimo i to!
Meni je hype nikakav. Nakon Originsa i svih DLC-a, jedva sam dočekao DA2, onda s nešto manje entuzijazma Inquisition i evo sad, nakon toliko odlazaka ljudi iz Biowarea, nakon odrona od Andromede i nepotrebno forsiranog Anthema, kako se radovati ovome? Nadam se da će gameplay odvaliti, ali to nije ono primarno zbog čega volim Bioware.
Tzereen inquistion 8/10 solidno a Andromeda…pa isto 8/10 dobra igra ali los masa effect
- Uređivano
Meni je Inquisition je bio loš. Nisam ga ni završio.
Prepun fetch questova, grindy ko F2P MMO sa nepotrebno ogromnim mapama i generičnim lootom, a jednodjelni armori su komedija.
Frostbite jednostavno nije bio prilagođen takvim igrama.
Andromeda je ubila sa gameplayom, ali nema to 1% Mass Effect duha, a i svi problemi sa Inquisitionom su isto prisutni.
Tzereen fakat.