Kikiller platforma je đon na cipeli za disko koje su se nosile 70ih i 80ih

Dvije žene s foruma i "posebni" gost, mislio sam da je Emilijo.

Tzereen

Tzereen previše politički si izbjegla dat ocjenu za NieR: Automata...

Hm, izgleda da ću se morati iskupiti tako da snimimo podcast u kojem @NeithRedhat i ja 25 minuta pričamo samo o NieR: Automati. 😃

Tuhy ovo je vjerojatno prvi podcast koji sam pogledo u životu, i to cijelog, do kraja.

Oh, koja čast! Hvala, Tuhy! 🙂

Tek sam sad dosao doma sa faksa pa pogledao i moram reci odlican podcast, gost iznenadenja prva liga svaka cast hebote i na trophy guidovima treba imat vremena i volje jos i za to, i mislin se koja bi mi iduca zeznuta igra mogla bit i da si mi odgovor, pa Vanquish nemogu virovat da jos to nisam odigrao 🤣 , a i cure su bile na visini zadatka treba i njih pohvalit 🙂.

fensisuperstar Kad si gladan nisi svoj. daj pojedi meGić.

poseban krug pakla za ljude koji kažu meGić (ovi šta kažu meKić su u istom krugu, ali su manje izloženi), VIRUJ MI, fensisuperstar!

weky Smatram da je hrvatski jezik bogat i lijep i imamo pregršt riječi koje se mogu iskoristiti umjesto tih poprilično nepotrebnih anglizama novih generacija.

normalno. al tu mi je maverick definitivno najoštriji nož u ladici. TIDIJA. ta rič ne postoji ni u jednom jeziku od svih jezika s ove planete. @maverick ako još jednom napišeš TIDIJA negdi na forumu . . . zvat ću policiju.

Uh da, tidijus 😂

Inače, stvarno zanimljiv podcast. Nisu moja šalica čaja ali kad sam poslušao sve onda se zna da je dobro. Pohvale za svih 😀

Fico Meni na faksu za diplomski pisalo "slikovni element" za piksel.

k poseban krug pakla za ljude koji kažu meGić (ovi šta kažu meKić su u istom krugu, ali su manje izloženi), VIRUJ MI, fensisuperstar!

Jel ovaj krug pakla?
    Giphy - devil satan GIF

@Nocna_Mandragora 😃

još kad bi znali ljudi da sam danas prvi put čuo za ovu glupost od vas haha.

Soul Misliš tasteless? 😃 Viper te laže, nećka se već i priprema da igra opet, dok ti sistemski pričaš blasfemije 🙂