Hajde, bitno je da se razumije sto je pisac htio reci. Meni se puno puta dogodi da znam rijec samo na stranom jeziku u tom trenu. Jednom sam rekla da zelim depozitati odredjeni iznos na racun teti u banci, pa me gledala ko da sam s marsa pa je najblize objasnjenje kojeg sam se sjetila tad: staviti ovaj novac pokazem na novce na ovo pokazem na karticu ko kromanjonac. Jbg.
Tina i Sabina pričaju o trofejima s posebnim gostom
sanzo Ma da sam ja krenuo psovat cijeli podcast bi bio beep. Umjesto toga sam bio pristojan i od 3TB snimaka uspio iskopati neke gdje ima i vas sa foruma Cure su super to pripremile i sve otislo u komadu, mislio sam da cemo ponavljat ali jok.
@prayer Nikad necu naucit izgovorit neke naslove, rijeci itd
Kakav politički odgovor u svezi sa lakim platinama
Btw, ovo je vjerojatno prvi podcast koji sam pogledo u životu, i to cijelog, do kraja.
Inače me to 1% ne zanima.
Nier je kriv za sve!
Neobično je čut foggyja da nijednu ne opsuje hah
Nocna_Mandragora - slušao sam sva tri!
Sve ste boljije i boljije! Baš vas je gušt slušat! Ali brate mili, previše politički si izbjegla dat ocjenu za NieR: Automata...
Ali neka, ja znam da ti je najbolja igra ikad i da ti je pobudila osjećaje koje nisi ni znala da imaš, a ujedno otkrila smisao života i vratila vjeru u ljude i bolje sutra!!
Tuhy Haha, pa branio sam i ispod prvog članka pothvat, dok ste ti i druga hijena Sanzo odma izvadili najtežu artiljeriju
Onda si čuo da te spominjem u podcastu, ili se čuo u snovima pa te natjeralo da pogledaš ovaj? U nekom idućem moram reć da si pogledao svoj prvi podcast i da je baš bio ovaj. Miro će bit sretan.
@yakuza_stinger Daj jebote ispada da sam totalni blasfemist A pristojan momak.
foggy jesi, milozvučan blasfemist zvuči kao ime pjesme za neku c ligu blek metala
Dvije žene s foruma i "posebni" gost, mislio sam da je Emilijo.
Tzereen previše politički si izbjegla dat ocjenu za NieR: Automata...
Hm, izgleda da ću se morati iskupiti tako da snimimo podcast u kojem @NeithRedhat i ja 25 minuta pričamo samo o NieR: Automati.
Tuhy ovo je vjerojatno prvi podcast koji sam pogledo u životu, i to cijelog, do kraja.
Oh, koja čast! Hvala, Tuhy!
Tek sam sad dosao doma sa faksa pa pogledao i moram reci odlican podcast, gost iznenadenja prva liga svaka cast hebote i na trophy guidovima treba imat vremena i volje jos i za to, i mislin se koja bi mi iduca zeznuta igra mogla bit i da si mi odgovor, pa Vanquish nemogu virovat da jos to nisam odigrao , a i cure su bile na visini zadatka treba i njih pohvalit
.
fensisuperstar Kad si gladan nisi svoj. daj pojedi meGić.
poseban krug pakla za ljude koji kažu meGić (ovi šta kažu meKić su u istom krugu, ali su manje izloženi), VIRUJ MI, fensisuperstar!
weky Smatram da je hrvatski jezik bogat i lijep i imamo pregršt riječi koje se mogu iskoristiti umjesto tih poprilično nepotrebnih anglizama novih generacija.
normalno. al tu mi je maverick definitivno najoštriji nož u ladici. TIDIJA. ta rič ne postoji ni u jednom jeziku od svih jezika s ove planete. @maverick ako još jednom napišeš TIDIJA negdi na forumu . . . zvat ću policiju.
Uh da, tidijus
Inače, stvarno zanimljiv podcast. Nisu moja šalica čaja ali kad sam poslušao sve onda se zna da je dobro. Pohvale za svih