montoya Nema NG+ zasad , nadam se da ce ga dobiti. Steta jer pun k unikatne opreme dobijes u zadnjem questu i mislim da je to nakon sto prodes tocku bez povratka. Uvijek mozes respecat skillove i atributse , mozda ukupno platis 2-3k, ako i toliko.

StarFox_N ovisi, negdje je bolje bez voicovera, odnosno da se bolje izrazim, bolji mi je tekst nego los voiceover. Najnoviji primjer, Stalker 1 mi je bolji od dvojke u tom pogledu.

Nadam se da ce ubrzo staviti i shortcut za mapu na kontroleru, to mi fali :/

Evo još malo skrinsa:

1 / 10

Igra je prekrasna. Izgleda kao prerendered pozadine iz Pillars of Eternitya.

Podsjeća i na Myst 3 ili dialog scene iz Fallouta 2.

U četvrtom sam području, lvl23, 52h.

Vidim da bi se stvari mogle lagano finiširati, ali nejdem još tim putem; rješavam sve side questove i bountye.

Baš uživam u igri, Yatzli je uvjerljivo najbolji kompanjon u borbi, koristim nju i Giattu.

Ne dopada mi se kaj se nakon lvl10 ne dobiva character bod svaki level, već svaki drugi, a od 20 čini mi se, svaki treći...

Ali to i nije neki problem, uživam craftati, razbijati i sastavljati upgrade materijale, pogotovo sad, dok se već može na legendary tier.

Evo još koji skrin:

1 / 2

montoya Yatzli je uvjerljivo najbolji kompanjon u borbi, koristim nju i Giattu.

I ja sam njih dvije koristio. Ova jedna heala kao luda, a druga ima stvarno moćne specijalke. Još sam i ja mage bio, pa je bilo svega.

montoya Baš predivno izgleda!

Btw ima li kakvih rumora o izlasku na PS5?

StarFox_N nisam naišel na informaciju kad bi igra mogla na PS5, iako prvenstveno čitam kad/dal bude došel NG+

Došel do point of no return ali neću još završiti; idem na sve preostale questove i mape s blagom, nadajući se da budu ubacili NG+...

Sad kad sam pronašel badass oružja i oklope, oni bi da završim - e neću.

montoya Ja sam zeznuo sa tim,pa se zaputio u Garden,i kraj igre.

Nema vise istraživanja nakon toga.Obrisao igru.

Upravo završil s igrom, bilo je to jedno veličanstveno iskustvo! 75h, level 30 i riješeni skoro svi questovi, barem koje sam uspel započeti. Oružja i oklop, skoro sve na max upgraded, baš sam užival u buildu s kojim sam započel i završil. Spear + štit main i pištolj + nož secondary.

Garden je također dosta veliko područje, a potrebno ga je otkriti cijelog, igra tako vodi. Završna borba očekivana, i vrlo intenzivna. Jedina primjedba cijeloj igri je da se nemre sejvati nakon te zadnje borbe - za eventualni NG+ Ne razumijem recenzenta s Buga koji je igri dal samo 75, ja joj dajem barem 85 i tu sam objektivan.

Ništa, s ovim lijepim gaming štivom sam završil, idemo dalje, malo upaliti i plejku…

1 / 3