montoya Nema NG+ zasad , nadam se da ce ga dobiti. Steta jer pun k unikatne opreme dobijes u zadnjem questu i mislim da je to nakon sto prodes tocku bez povratka. Uvijek mozes respecat skillove i atributse , mozda ukupno platis 2-3k, ako i toliko.
Avowed
Evo friški update od 2.5GB:
https://comicbook.com/gaming/news/avowed-update-patch-notes-february-27/
Ne vidim da je popravljeno da kompanjona beskrajno trese struja kad ga strese - onda treba brže bolje bježati od njega, kolko sam ja primjetil, Mariusa.
Nadam se da ce ubrzo staviti i shortcut za mapu na kontroleru, to mi fali :/
Evo još malo skrinsa:
- Uređivano
Igra je prekrasna. Izgleda kao prerendered pozadine iz Pillars of Eternitya.
Podsjeća i na Myst 3 ili dialog scene iz Fallouta 2.
U četvrtom sam području, lvl23, 52h.
Vidim da bi se stvari mogle lagano finiširati, ali nejdem još tim putem; rješavam sve side questove i bountye.
Baš uživam u igri, Yatzli je uvjerljivo najbolji kompanjon u borbi, koristim nju i Giattu.
Ne dopada mi se kaj se nakon lvl10 ne dobiva character bod svaki level, već svaki drugi, a od 20 čini mi se, svaki treći...
Ali to i nije neki problem, uživam craftati, razbijati i sastavljati upgrade materijale, pogotovo sad, dok se već može na legendary tier.
Evo još koji skrin:
Upravo završil s igrom, bilo je to jedno veličanstveno iskustvo! 75h, level 30 i riješeni skoro svi questovi, barem koje sam uspel započeti. Oružja i oklop, skoro sve na max upgraded, baš sam užival u buildu s kojim sam započel i završil. Spear + štit main i pištolj + nož secondary.
Garden je također dosta veliko područje, a potrebno ga je otkriti cijelog, igra tako vodi. Završna borba očekivana, i vrlo intenzivna. Jedina primjedba cijeloj igri je da se nemre sejvati nakon te zadnje borbe - za eventualni NG+ Ne razumijem recenzenta s Buga koji je igri dal samo 75, ja joj dajem barem 85 i tu sam objektivan.
Ništa, s ovim lijepim gaming štivom sam završil, idemo dalje, malo upaliti i plejku…