Ljudi su izgleda naučili glasat novčanikom, ali nisu naučili ne pizdit na netu kao da im je uvrijeđen ego zato jer im se neka igra ne sviđa.
Avowed
montoya Nema NG+ zasad , nadam se da ce ga dobiti. Steta jer pun k unikatne opreme dobijes u zadnjem questu i mislim da je to nakon sto prodes tocku bez povratka. Uvijek mozes respecat skillove i atributse , mozda ukupno platis 2-3k, ako i toliko.
Evo friški update od 2.5GB:
https://comicbook.com/gaming/news/avowed-update-patch-notes-february-27/
Ne vidim da je popravljeno da kompanjona beskrajno trese struja kad ga strese - onda treba brže bolje bježati od njega, kolko sam ja primjetil, Mariusa.
Nadam se da ce ubrzo staviti i shortcut za mapu na kontroleru, to mi fali :/
Evo još malo skrinsa:
- Uređivano
Igra je prekrasna. Izgleda kao prerendered pozadine iz Pillars of Eternitya.
Podsjeća i na Myst 3 ili dialog scene iz Fallouta 2.
U četvrtom sam području, lvl23, 52h.
Vidim da bi se stvari mogle lagano finiširati, ali nejdem još tim putem; rješavam sve side questove i bountye.
Baš uživam u igri, Yatzli je uvjerljivo najbolji kompanjon u borbi, koristim nju i Giattu.
Ne dopada mi se kaj se nakon lvl10 ne dobiva character bod svaki level, već svaki drugi, a od 20 čini mi se, svaki treći...
Ali to i nije neki problem, uživam craftati, razbijati i sastavljati upgrade materijale, pogotovo sad, dok se već može na legendary tier.
Evo još koji skrin:
Upravo završil s igrom, bilo je to jedno veličanstveno iskustvo! 75h, level 30 i riješeni skoro svi questovi, barem koje sam uspel započeti. Oružja i oklop, skoro sve na max upgraded, baš sam užival u buildu s kojim sam započel i završil. Spear + štit main i pištolj + nož secondary.
Garden je također dosta veliko područje, a potrebno ga je otkriti cijelog, igra tako vodi. Završna borba očekivana, i vrlo intenzivna. Jedina primjedba cijeloj igri je da se nemre sejvati nakon te zadnje borbe - za eventualni NG+ Ne razumijem recenzenta s Buga koji je igri dal samo 75, ja joj dajem barem 85 i tu sam objektivan.
Ništa, s ovim lijepim gaming štivom sam završil, idemo dalje, malo upaliti i plejku…