foggy Tko je rekao, tj gdje sam ja rekao da performanse ijedne From igre valjaju? Blatim taj dio i slažem se sa blaćenjima
Prilicno sam siguran kako si govorio da ti ne vidis toliko te dropove fps-u sto mi je bilo za nevjerovati pogotovo jer znam da igras na ps5, a tada nije imao ni VRR podrsku. Takodjer kada su ljudi kritizitali grafiku ti si posprdno nesto na to dodavao.
ili ti baš naletiš na njih gdje te navjiše pikaju pa ih tako i doživljavaš
Ne naletim nego ne citam teme igara koje me ne zanimaju. Mozda si napisao cjeli esej u Horizon temi, ali s obzirom da tu igru bas nikad ne planiram igrati, nema razloga da u temu o istoj ulazim. Za Calisto sam se nadao da ce me mozda ipak iznenaditi, ali cini se da nece.
I ne pika me nista, ali necu ni presutiti na insinuaciju da x igra ima ps2 grafiku, kada i iole tehnicki potkovana osoba zna da ta x igra ne bi bila moguca, a kamoli igriva na ps2.
i sam govoriš da moramo bit kritičniji jer nema smisla da dobivamo igre u 30 FPS-a poput Evil Westa
Kada imas igru poput The Last of Us Part I pa i II, GoW: Ragnarök i Ratchet na istoj platformi kao I Evil West, onda je sasvim legit reci da ovaj potonji nije odradio dovoljno dobar posao.
Kada imas Platformu koja je slabija od Samsung Galaxy S10, onda je vrlo ignorantno kritizirati devove koju cupaju zadnji atom snage i rade nemalo cudo na toj platformi i jedan su od ponajboljih devova po kolicini outputa/kvalitete u zadnjih 6-7 godina, samo zato jer igra ne izgleda kako ti mislis da treba, neovisno o tome dali je to tehnicki moguce.
Igru poput novih Pokémon-a pak treba bojkotirati i kritizirari na sva zvona, a isto vrijedi i za Calisto ako su Performanse na jednoj dobre, a na drugoj platformi lose.