Flipper Taman pred Dead Space Remake bude popust na ovaj klon.Doslovno su kopirali sve stvari iz DS igara.Znam da su skoro isti developeri,al morali su unjet malo i orginalnosti.

Haha, zanimljive ocjene 😃 Danas krećem pa ću da vidim što je. I mislio sam da će bit neka sedmica, osmica tops, ipak je igra totalna preslika Dead Spacea. I to me ne smeta.

Review bombaju na steamu zbog katastrofalnih performansi na PC-u.

Ja isto krecem danas, odma na najteze 😃

DarkPunisher Review bombaju na steamu zbog katastrofalnih performansi na PC-u.

Haha, nek kupe konzole 😃 Mi smo imali sranje sa Evil Westom, sad je obrnuto onda

J*bem im sunce s takvim performansama. Od AAA igara očekujem da omoguće ugodno igranje day one, bez mučenja.

Kako vidim, glavni problem je ono iritantno loadanje shadera u real-time bez precompilanja, što znači konstantno trzanje. Top. 😃

krpa Je, nitko vise ne izbacuje day 1 igru u zavrsenom stanju. Uvijek je neki day 1 patch ili jos 3mj peglaju pa lome ostale stvari.

foggy

Pomislio bi da će sami to uvidjet i dat prioritet tehničkom izvođenju ali uvijek se ponovi slična situacija. 😃

Svejedno ću isprobati pa dat svoj sud isplati li se tako igrati ili ne.

foggy Nintendo? Nemam ga ali negdje sam čitao da su njihove ekskluzive od prvoga dana tip top što se tiče ispeglanosti.

StarFox_N Nintendo? Nemam ga ali negdje sam čitao da su njihove ekskluzive od prvoga dana tip top što se tiče ispeglanosti

Pogledaj što su oni s novim Pokemonima napravili 😃

Krenuli su i oni u patch vode, nisu im igre u savršenim stanjima više. Xeno 3 i svaki Xeno je imao patcheve, doduše malo šminkanja i bolje izvođenje, ali Pokemoni su im malo zajeb. Common praksa jer im to prolazi, a mi plaćamo i dalje Day 1 igre. Nema pomoći, osim da im jednostavno ocijenimo igre ocjenom koja je odraz stanja same igre.

foggy Je, nitko vise ne izbacuje day 1 igru u zavrsenom stanju.

Igra u savrsenom ispoliranom stanju ne postoji od pixel ere iz 90ih, ali velika je razlika kada day one patch fiksa minimalne stvari ili kada ti fixa broken igru da bi ju uopce mogao igrati. U nacelu i sony i M$ i Nintendo izbacuju First Party igre u vrlo ispoliranom stanju uz nekoliko izuzetaka koji nisu mjerilo ukupne slike.

Nekad ti barem nisi kukao za grafiku i performanse non stop ko svabo tralala, ali ocito je i tebe udarilo u glavu.

Pogledaj što su oni s novim Pokemonima napravili

Nintendo ili GameFreak?

Sto se tice ove igre, ja sam ju precrtao kad sam vidio onaj gp prikaz. Nije mi sjeo Dead Space pa ne vjerujem da bi mi ni ovo. Iskreno tesko mi je naci jednu stvar koja me privlaci na ovoj igri.

maverick Nekad ti barem nisi kukao za grafiku i performanse non stop ko svabo tralala, ali ocito je i tebe udarilo u glavu.

Covjek je igrao Ragnarok pa presao na Evil West, can't blame him 🤣

maverick Igra u savrsenom ispoliranom stanju ne postoji od pixel ere iz 90ih, ali velika je razlika kada day one patch fiksa minimalne stvari ili kada ti fixa broken igru da bi ju uopce mogao igrati.

Na to i mislim. Nije problem fixat minimalne probleme, ili one koje korisnik niti ne primjeti. Govorim o skali današnjice gdje ti pol stvari fali svakim patchom, a to onima koji vole istraživati malo radi probleme. A da ne spominjem neke igre čija prva verzija na disku i Day 1 patch verzija nemaju veze jedna s drugom. Biomutant recimo. Da je Biomutant izašao na PS1 ili SNES-u, to se nebi desilo.

maverick Nekad ti barem nisi kukao za grafiku i performanse non stop ko svabo tralala, ali ocito je i tebe udarilo u glavu.

Činjenice uvijek spominjem, zašto nebi? Samo zato da budem čru? 😃 Đe spominjem uopće grafiku ovdje za Callisto?

foggy Govorim o skali današnjice gdje ti pol stvari fali svakim patchom, a to onima koji vole istraživati malo radi probleme.

Naravno i sasvim je legit u reci takve stvari kiritizirati i spustiti ocjenu ako su performanse zbilja lose.

Đe spominjem uopće grafiku ovdje za Callisto?

Opcenito govorim, ne sada za Calisto koji izgleda jako dobro graficki pa naravno da nema smisla da taj dio kritiziramo.

Činjenice uvijek spominjem, zašto nebi?

Naravno, ali mogu se isto tako sjetiti tvoje pretjerano branjenje Elden Ring-a kada su neki sasvim opravdano usli u temu kritizitajuci grafiku, a posebice performanse koje i dan danas nakon skoro godinu dana nisu stabilne, dok i Sony i N i M$ vec u prvih tjedan dana ispoliraju vecinu svojih igara do maksimuma. A isto tako se onda sjecam tvoji poznatih komentara o ps2 grafici i 15 fps u XC3 temi.

Meni se visi cini da kada imas bias prema nekim igrama ili cak platformi, da onda postajes manje realan i kritiziras suvise neke aspekte gdje ti dalje prolaze bez puno halauke.

maverick Naravno, ali mogu se isto tako sjetiti pretjerano branjenje Elden Ring-a kada su neki sasvim opravdano usli u temu kritizitajuci grafiku, a posebice performanse koje i dan danas nakon skoro godinu dana nisu stabilne, dok i Sony i N i M$ vec u prvih tjedan dana ispoliraju vecinu svojih igara do maksimuma. A isto tako se onda sjecam tvoji poznatih komentara o ps2 grafici i 15 fps u XC3 temi.

Tko je rekao, tj gdje sam ja rekao da performanse ijedne From igre valjaju? Blatim taj dio i slažem se sa blaćenjima, oduvijek su bili drljavi na tom području. Kritike koje su bile drugačije od toga što navodiš je gdje sam imao svoje argumente.

maverick Meni se visi cini da kada imas bias prema nekim igrama ili cak platformi, da onda postajes manje realan i kritiziras suvise neke aspekte gdje ti dalje prolaze bez puno halauke.

Samo realna slika i prilika, te činjenice, što možeš vidjet u mojim recama. Možda sam samo glasniji na neke stvari od drugih, ili ti baš naletiš na njih gdje te navjiše pikaju pa ih tako i doživljavaš, a onda s druge strane i sam govoriš da moramo bit kritičniji jer nema smisla da dobivamo igre u 30 FPS-a poput Evil Westa. Ne stignem niti ja istim intenzitetom svaki dan pisati postove i dojmove o svim igrama koje igram i koje sam igrao.

foggy Tko je rekao, tj gdje sam ja rekao da performanse ijedne From igre valjaju? Blatim taj dio i slažem se sa blaćenjima

Prilicno sam siguran kako si govorio da ti ne vidis toliko te dropove fps-u sto mi je bilo za nevjerovati pogotovo jer znam da igras na ps5, a tada nije imao ni VRR podrsku. Takodjer kada su ljudi kritizitali grafiku ti si posprdno nesto na to dodavao.

ili ti baš naletiš na njih gdje te navjiše pikaju pa ih tako i doživljavaš

Ne naletim nego ne citam teme igara koje me ne zanimaju. Mozda si napisao cjeli esej u Horizon temi, ali s obzirom da tu igru bas nikad ne planiram igrati, nema razloga da u temu o istoj ulazim. Za Calisto sam se nadao da ce me mozda ipak iznenaditi, ali cini se da nece.

I ne pika me nista, ali necu ni presutiti na insinuaciju da x igra ima ps2 grafiku, kada i iole tehnicki potkovana osoba zna da ta x igra ne bi bila moguca, a kamoli igriva na ps2.

i sam govoriš da moramo bit kritičniji jer nema smisla da dobivamo igre u 30 FPS-a poput Evil Westa

Kada imas igru poput The Last of Us Part I pa i II, GoW: Ragnarök i Ratchet na istoj platformi kao I Evil West, onda je sasvim legit reci da ovaj potonji nije odradio dovoljno dobar posao.

Kada imas Platformu koja je slabija od Samsung Galaxy S10, onda je vrlo ignorantno kritizirati devove koju cupaju zadnji atom snage i rade nemalo cudo na toj platformi i jedan su od ponajboljih devova po kolicini outputa/kvalitete u zadnjih 6-7 godina, samo zato jer igra ne izgleda kako ti mislis da treba, neovisno o tome dali je to tehnicki moguce.

Igru poput novih Pokémon-a pak treba bojkotirati i kritizirari na sva zvona, a isto vrijedi i za Calisto ako su Performanse na jednoj dobre, a na drugoj platformi lose.

Budimo realni, svaki trailer igre je imao trzanja i ocite probleme s izvedbom. Ovo na Steamu je normalno, ne trpe se pizdarije i bomba se negativno odmah na prvu

Mene je vise "brinulo" sto se svaki prikaz svodio na "vidite kakve death animacije imamo" sto glavnog lika, sto zivuljki.

Kao da igra nema apsolutno nista drugo da ponudi.

Nisam jos pogledao nikakav revju ali bas me interesuje gde je tu igra sela.

AbelKOsMos Kao da igra nema apsolutno nista drugo da ponudi.

Nisam jos pogledao nikakav revju ali bas me interesuje gde je tu igra sela.

Ukratko, upravo ovdje.