Super je intervju! Glen mi je jedan od dražih ljudi iz gaming industrije. Vidi se iz aviona da svaku igru radi iz ljubavi te se cijeli da u to.

Sviđa mi se da će igra imati mogućnost istraživanja. Očekujem nešto kao u Bioshocku. Ako hoćeš samo po priči okej, ali ako želiš više saznati o tom svijetu možeš i to.

Držim fige da gameri prepoznaju novi dragulj od ovog tima.

mjesec kasnije

Ima i nesto novog gameplaya razbacanog kroz intervju..

Ne mogu dočekati ovu igru! Nadam se da će i prodaja biti dobra pa da dobijemo jedan nastavak.

Nakon toga volio bi opet novi IP ali da se ostave svemira. Neka pokušaju podvodni grad ala Bioshock ili postapokaliptični horor. Više bi volio podvodni svijet.

mjesec kasnije

Ček. Glume Sam Witwer (Deacon iz Days Gone) i Karen Fukuhara (Kimiko iz The Boys) !!

Can't wait! Ovaj dio baca na mix Dead Space i Evil Within.

Igra je čista kopija Dead Space serijala.Šta nije čudno kad je od istih developera pod novim imenom.Izgleda odlično,i nadam se da neće razočarat.

mjesec kasnije

Odlično izgleda, atmosfera i sve jako jako intenzivno izgleda. Ovo, Dead Space Remake imat ću se zbog čega trzat hehe 😃

24 dana kasnije

Ovo nije ni izažlo, ali već želim nastavak istog!

Jel ko preordovao ovo ce biti sick igra po ovom prikazanom.

Što više gledam gameplay igra se čini manje zanimljivom. Stvarno nemaštovito i lišeno friških ideja u svakom smislu. Kako igram svaki horor na koji naletim, vjerojatno ću i ovo, ali full price ne bude dobilo.

Previše melee-a i dodgea po mom ukusu. Očekujem neke hard modove, pa možda bude combat izbalansiran.

nisam mogao izdržat…prednaručio, previše mi baca na DS, jedan od meni dražih serijala.

Čeka se početak 12og 😝

Ovaj zadnji video me nije previše oduševio. Jer nisam očekivao da će baš toliki fokus biti na melee borbu.

No i dalje ne sumnjam da nas čeka vrhunski novi IP.

17 dana kasnije
  • [deleted]

• FFA +1

Odlično složen trailer i definitivno mi najbolji od svih dosad, ponovno mi dignul interes za igrom.

Doduše, imam sasvim dovoljno toga i vjerojatno neću kupit odmah.

Očekujem pozitivne reviewove, odigrat će se zasigurno u sljedećim mjesecima.

Ula la, trailer je brutalan. Možda i najbolji do sad!

6 dana kasnije

System Requirements

• Minimum:
    • Requires a 64-bit processor and operating system
    • Processor: Intel® Core™ i5-8400 or AMD Ryzen™ 5 2600
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 or AMD Radeon™ RX 580
    • DirectX: Version 11
    • Storage: 75 GB available space
  • Recommended:

• Requires a 64-bit processor and operating system

• Processor: Intel® Core™ i7-8700 or AMD Ryzen™ 5 3600

• Memory: 16 GB RAM

• Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 1070 or AMD Radeon™ RX 5700

• DirectX: Version 12

• Storage: 75 GB available space

• Additional Notes: SSD recommended

Nešto mi iskočilo na yt da su išli "ključati" broj animacija umiranja i da će dobar dio njih biti kao DLC ili season pass. Pa jel jebeno moguće da idu tako nešto izvoditi?

Recommended je nekako nezahtjevan za današnje pojmove, valjda misle na 1080p.

Sve u vezi tog twitter posta je užasno. Kakav season pass za singleplayer igru? Koga briga uopće za animacije smrti, to je valjda selling point kad imaš 13 godina. I zašto to stavljat kao prioritet za sljedeću godinu, kužim da je to neka polu šala, al dno.

Nabavlja li tko? Ja se još mislim. Nemam što sad igrati nakon Ragnaroka (nemam backlog) i imam osjećaj da će biti ovo vrlo dobra igra. Dakle, nekih 85 recimo. Ono što mi se ne sviđa je činjenica da recenzije dolaze na release date što često nije najbolji znak. Iako kažem, imam osjećaj da će ovo biti sasvim dobra igra.

Flipper (nemam backlog)

Imaš, ne laži. I ogroman je.: p IMO, ja bih čekao recenzije, neke stvari mi djeluju pomalo zabrinjavajuće, ranije sam već vidio komentare o nebalansiranosti i sl.

Razmišljam se uzeti jer horore ne propuštam, ali s druge strane ovo mi djeluje dosta neoriginalno i bez trunke mašte. Poslije Signalisa jednostavno mi nije dovoljan SF horor koji će reciklirati već viđeno i očekivat da budem zadovoljan istim. Ako recenzije budu jako pozitivne i ispadne da se varam oko gore napisanog onda bi se moglo kupiti.

"Having a white male lead will lower the score with many woke publications, let's be honest."

Gledan malo gameplay videa da vidin bili kupio ali neznan nisan nesto odusevljen po ovome sto san vidio, nekako losija verzija dead spacea

Nemore proci release bez leakova

Znaci onako. Meni danas stiže igra, ali logično da je bilo pametnije pričekati rasprodaju. 😁

Flipper Taman pred Dead Space Remake bude popust na ovaj klon.Doslovno su kopirali sve stvari iz DS igara.Znam da su skoro isti developeri,al morali su unjet malo i orginalnosti.

Haha, zanimljive ocjene 😃 Danas krećem pa ću da vidim što je. I mislio sam da će bit neka sedmica, osmica tops, ipak je igra totalna preslika Dead Spacea. I to me ne smeta.

Review bombaju na steamu zbog katastrofalnih performansi na PC-u.

Ja isto krecem danas, odma na najteze 😃

DarkPunisher Review bombaju na steamu zbog katastrofalnih performansi na PC-u.

Haha, nek kupe konzole 😃 Mi smo imali sranje sa Evil Westom, sad je obrnuto onda

J*bem im sunce s takvim performansama. Od AAA igara očekujem da omoguće ugodno igranje day one, bez mučenja.

Kako vidim, glavni problem je ono iritantno loadanje shadera u real-time bez precompilanja, što znači konstantno trzanje. Top. 😃