AbelKOsMos Kao da igra nema apsolutno nista drugo da ponudi.
Nisam jos pogledao nikakav revju ali bas me interesuje gde je tu igra sela.
Ukratko, upravo ovdje.
AbelKOsMos Kao da igra nema apsolutno nista drugo da ponudi.
Nisam jos pogledao nikakav revju ali bas me interesuje gde je tu igra sela.
Ukratko, upravo ovdje.
The Callisto Protocol PC Experience Is an Unacceptable Stutterfest (wccftech.com)
Ne znam kak je na konzolama ali izbjegavati na PC-u, em igra nije neš sama po sebi em se katastrofa izvodi, okreneš se oko sebe i fpsa padne na koljena.
Nije ni cudo da bombaju negativnim reviewovima na Steamu, jer ovo je uzas! Ma sta je ovo!?
Imali su Sonyjevu pomoc
https://www.thegamer.com/the-callisto-protocol-help-from-150-sony-developers/
Prvi put otkako naručujem sa SD, pošiljka nije došla na vrijeme. Mislim da nije do njih, nego GLS. Valjda je počela već guzva
Imam par sati, za sada solidno, ali melee fajt je koma. Ne kuzim bas kak je to zamisljeno, kamera leti posvuda, vi tiltate analogni ljevo desno… Prica malo cudna. Neprijatelji za sad mnjeh. Ne radi audio na joystick, sugovornik prek radio tam izlazi, pa sam prebacio na TV i onda je bilo ok.
Po svemu, nije dobro kao dead space, kao da fali malo gameplay dorada jos, i za sad su oruzja basic. Atmosfera je superica, ps5 verzija radi super.
Flipper Izgleda da su 90% resursa utrošili na grafiku Izgleda nestvarno, ali ima dosta clunky kretanja i trzavosti pa ta realistična grafika samo odmaže jer ti čupaju ruku a izgleda kao da čupaju glavu. Ne znam uopće što reći za igru, za sada je solidna, ali i jedno 2 razine ispod Dead Space kvalitete. Kao neki showcase igre gdje ti bacaju 3 neprijatelja prvu polovicu, a sad je pitanje što me dalje čeka. I dalje imam samo pištolj koji je smeće. I melee, s kojim sam pobio sve do sad jer igram na najtežem difficultyju.
Bit će ovo jedna od onih "odigrao, zaboravio". Solidna sedmica cca, vidjet ćemo dalje. Chapter 4 sam.
foggy pricekati cu tvoj konacni osvrt jer vecinom mi tvoji Reviews pasu, osim kada govorimo o jrpg i from software jer tu imamo drugaciji ukus.
Gledao sam bas DF video i igra stvarno izgleda graficki fenomenalno, tako da barem na nekom popustu jednom mozda i uzeti, osim ako bas kazes da je igra meh, kao sto si me npr uvjerio da skippam Evil West.
Uzimam sigurno, jer sam graficka kurva, a ovo je jedini next gen naslov uz Cyber koji je izasao
maverick Mislim da ću danas završiti igru, ne čini se duga. Nije loša, atmosferična je, ali nekako mi fali nešto. Svakako vrijedi neke pare, ali ne full price - imao sam i ja crasheva, clunky je malo combat, roknuo sam exploziv u glavu protivniku i ništ se nije desilo (neki su očito skriptirani djelomično), collectiblsi nestaju, ima tih nekih gluposti. I totalno sam razočaran oružjem, svodi se na to da samo melee dereš, a ja očekivao neki gun combat.
Ne znam jel ima NG+, ako ima, onda bi moglo bit super jer ima upgrade-a za oružja a neću sigurno sve do kraja dići. Veliki minus mi je inventory koji kreće sa valjda 4 slota onak, a kasnije 8. Stalno nešto ostavljam na podu, nemam mjesta, a sve što nosiš su ammo i health. I za prodaju za kredite koje onda za uprave mećeš. Nema armor upgrade nikakav, šteta. Fali puno tih mehanika, baš fali još nešto da to sve bude nekak cjelina. Kao da nisu imali vremena i ljudi da naprave što su htjeli.
Priča čak nije skroz loša, ali nemam pojma šta je ovo sve skupa, nedorečeno je jako.
Do sada 0 boss borbi, chapter 6 sam.
maverick osim kada govorimo o jrpg i from software jer tu imamo drugaciji ukus.
JRPG <3 Da je bar ovo JRPG
The Callisto Protocol - #130
Fun - 7,5/10
Difficulty - 6/10 (I did the Maximum Security difficulty for the full game)
Nemam volje prevodit, pa evo s mog fejsa post (recu ću nakon videa)
I loved and hated the game. Graphics are unreal, but we are not playing games for the graphics (at least I'm not playing because of that reason). The biggest problem I had was the gameplay, melee combat and the combat in general. It feels so clunky and 2 steps down when compared to Dead Space. Only few weapons in the game, and small issues like tank movements combined with tight spaces makes your life harder. How many times I got killed just because the camera was somewhere else, and the monsters just took advantage of well, me.
Only 1 real boss fight? Really? What the hell?! I expected much more epic fights, strategies, puzzles... No puzzles? Ok, I can live with that. I also don't mind that the game is one long hallway - it works pretty good when there are detailed environments and pickups that you need for the next section.
I had 1 crash, and 20 glitches like logs not being saved after I died. I had to repeat some section just to trigger an auto-save somewhere further from the pickup in order for it to count. It just messes with my sanity.
Story was ok-ish, nothing specials. It feels like we've seen this already, and they really need more context when telling a story.
Overall, not bad, not awesome, but good. Maybe wait for some bug fixes and then play the game, it doesn't even have NG+, and it should have it. Also, more weapons, more enemy variety and maybe not invest 90% of your budget into graphics?
Već mi Dead Space nije bio nešto napet, ovo je dakle ljepše i još lošije. Oh, well…
maverick ovo je brawler, a ne sci-fi shooter.
Ovak možemo opisati igru. Dodaj grafiku, i dobio si recenziju. Možeš ti shootat na Easy kad imaš metaka, ali poanta je da ih komadaš što više i lootaš, a oružja je ionako 4, plus 2 koja nisam niti izradio jer su truba. Dead Space je bolja igra u svakom pogledu. Sva 3.
Ja bas gustam. Daleko od savrsenog, ali da je lose, ne nije. Ima musica koje je svecki recenzent naveo i slazem se s njegovom ocjenom. Jos 2 chaptera i finito, prica me bas zanima, intrigantna je makar nisam ocekivo.
DarkPunisher Jacob! Haha moj Jacob je ostao bez ruke jedno 600 puta Da su bar dali vise lora i konteksta uvezi price, jednostavno pol toga ne pohvatas i generalno nije sad bas neka dobra prica, ne znam sta ti je intrigantno
Ali kuzim, i nije smece da, ali Dead Space mila majka.