Flipper
Mene su napadali određeni članovi kada sam pokušao upozoriti na ovo. Stalno sam trubio da nema nigdje konzolaškog gameplaya, prvi red flag je bio najavljen day1 patch pa sam se zabrinuo za verziju koja će doći na disk (day 0 verzija) pa ni to nije valjalo nekima, i tako...

Ali eto ja jedva čekam da igra ne uspije. CDPR ima još pure da jede, kako bi dosegao određene devove.

yakuza_stinger Iako bi ja volio da su odma krenuli u next gen otpočetka.

I jesu. Samo što je na njihovom početku razvoja taman izašla next gen konzola bio PS4.

Da je CDPR u vlasništvu Electronic Artsa, ovo se nikad ne bi dogodilo.

Deadwalker Neće se dogoditi ništa, rekordi su porušeni, dioničari će biti sretni i bit će para. Igra će se popeglati, bit će jedna od najboljih ikad i to je to. Bit će malo outragea, ali ništa strašno jer se zna kakav potencijal njihove igre skrivaju.

Deadwalker Kamo sreće da je to nekima prvi slučaj. Ali nadoknadit će to oni, vjeruj mi. Dobri su oni "igrači", ubaci free next gen upgrade, tu i tamo koji free DLC, ogromnu ekspanziju za 20 eura, pokrpaj većinu verzija za par mjeseci...ispast će oni na kraju pozitivci, ne sumnjam. Ovo će brzo pasti u drugi plan.

Budimo realni, kad je bio prelazak sa PS2 na PS3, hrpe developera je outsourcealo PS2 verzije nekim žnj timovima i te igre često nisu bile niti žanrom slične pravoj verziji, a u marketingu se uredno reklamirala PS3 verzija i na kraju ljepo stoji PS2 logo.

Tada nitko nije nikoga razapinjao ili osuđivao.

Kupite si novi hardver kromanjonci 🤣

• [deleted]

Ocemo sad prestat govorit "Can it run Crysis" i pocet s "Can it run CP2077"

[deleted] Ocemo sad prestat govorit "Can it run Crysis" i pocet s "Can it run CP2077"

Ne. Izašao je Crysis Remastered.

Nexus

Kakve to veze ima. Očito su nadmašili mogućnosti last-gen konzola. Nema se tu kaj puno raspravljati, da se mene pitalo, ne bi ga ni izbacio za last-gen.
      Al evo, ljudi su za cijenu PS4 igre dobili obe verzije.

Ne želim sad ispast ko da branim CDPR, ali meni je tu više fail baš to da su uopće izdali igru na PS4 i XBone nego to kaj su igre krš na njima.

Ja bi sad da sam CDPR izvadio ogromnu karu i ubacio Benchmark u meni

Možda Linus konačno prestane igrat isti level Shadow of the Tomb Raidera svaki put.

wooddiebone

Očito su nadmašili mogućnosti last-gen konzola

Jedino što je očito je to da za sada CDPR ne pokazuje da su baš kvalitetan dev za konzole. Ne možeš promašiti target hardware za jednu generaciju. To se ne radi. Ono što je CDPR napravio je ništa drugo nego namjerno forsirao izlazak na PS4/XO samo da bi zgrnuli pale naušturb kvalitete igre, a targetirali su kao nekakvu hardcore PC publiku i nove konzole.

Totalni fail. Ako je RDR2 moga onako izgledati na current genu i ići onako dobro, bez nekih velikih bugova i s manjim problemima na PC-u zbog optimizacije rada CPU-a, onda nema nekog opravdanja. Ne može igra izgledati ovako i imati ovolike probleme.

Ja ne bi nikada prezentirao svoj rad od 7-8 godina u takvom ruhu, a nije ni pošteno prema igračima koji su platili i više love nego PC igrači.

Također sam jedna od guski koja je prednaručila igru, no do izlaska PS5 patcha ista će samo stajati u libraryu, neće će skidati. Od prvog sam dana govorio da ću čekati PS5 verziju i to ću i napraviti. No iskrneo mi je žao ljud +i koji će biti prisiljeni ovo igrati na PS4.

Tehnički krš CP'77 >>>>>> Savršeni smor RDR2

HEHE