Sad samo čekam da izađe besplatni next gen upgrade pa će ih se opet uzdizati u nebesa. Ali budimo realni, kad tad ćete ionako skoro svi uzeti PS5 i SeX i igrat ćete se kako je otprilike i zamišljeno. Iz te perspektive i ne vidim da je šteta stvarno toliko velika. Marketing ne može biti zavaravajući jer se prvo treba informirati što se ustvari prikazuje na ekranu i na čemu se pokreće.
Kako je CDPR zaje*ao 3.2 milijuna konzolaša, a mediji šute
Ovo je za osudu i CD treba razapet, ali budimo realni, svi do jednog ovdje ste trebali znati da se to ne kupuje za, sada već, last gen.
Fensi nakon toliko godina igranja na PC-u tek sad shvatio da razlika između ultra i medium nije toliko velika.
- Uređivano
yakuza_stinger Cuj, nit se kupuje nit se ovo trebalo izdat za last-gen. Svi su jednako krivi onda. Ali mislim da su ipak fanovi najmanje krivi.
Excommunicado Novinarka koja je radila review je dobila stotina prijetnji smrću, silovanjem, a s obzirom da je između ostalog napisala da su dijelovi prilično opasno za izazivanje epileptičnih napada, ekipa joj je slala video koji inducira napad. Ti zadnji idioti sad čekaju policiju.
foggy a eto, baza je velika pa su htjeli omastit brk. Iako bi ja volio da su odma krenuli u next gen otpočetka. Baš me zanima hoće li dobit drvljem i kamenjem.
fensisuperstar Netočno. Najbolji argument je ova slika, radi se o Zotac GTX 1070 AMP (2100 MHz boost), na ultra settings. Ne znam kakvu ti grafičku imaš, ali je ovo realističan score i prema Youtube videima s istom karticom na različitim rezolucijama (kod mene je 1080p). Koju magičnu postavku trebam promijeniti da runa na ultra (u gradu!) na 50 fpsa?
Meni je u cijeloj priči bilo apsolutno nevjerojatno da recenzenti nisu mogli za recenzije koristiti vlastite snimljene sadržaje. Ne sjećam se da je ikada jedan izdavač tražio tako nešto, ispravite me ako griješim.
Ako uzmemo u obzir da su se recenzije mogli raditi samo s PC verzijom i još k tome isključivo s njihovim promo sadržajem, ispada da je novinare CDPR samo fino uključio u svoju marketinšku kampanju. Baš otužno.
Ok, igra je fakat sjajna na PC-u i s vremenom će je CDPR srediti koliko može za konzole, no ovo im zbilja nije trebalo. Vlasnici konzola su također platili igru 60 eura i zaslužuju dobiti proizvod koji je tehnički ispravan. A mi igrači baš jesmo ovce - prednaručujemo mačke u vreći i još ih k tome opravdavamo. Ako igra nije za current-gen hardware, onda je nisu ni trebali izdavati za isti, nego se fokusirati samo na next-gen kao što je bio slučaj 2015. s Witcherom.
NeithRedhat reflections na off
Hoćete sada iz gnjeva maknuti ovaj žuto-crni hack shit?
ThomasAAnderson Pa ljudi nisu normalni. Te sve kretene treba u zatvor. Ne smije se ni pisat svašta zbog kretena.
Deadwalker Naravno da im je trebalo. CDPR trenutno s lovom od preordera last gen verzije:
Flipper
Mene su napadali određeni članovi kada sam pokušao upozoriti na ovo. Stalno sam trubio da nema nigdje konzolaškog gameplaya, prvi red flag je bio najavljen day1 patch pa sam se zabrinuo za verziju koja će doći na disk (day 0 verzija) pa ni to nije valjalo nekima, i tako...
Ali eto ja jedva čekam da igra ne uspije. CDPR ima još pure da jede, kako bi dosegao određene devove.
yakuza_stinger Iako bi ja volio da su odma krenuli u next gen otpočetka.
I jesu. Samo što je na njihovom početku razvoja taman izašla next gen konzola bio PS4.
Zero zaradili jesu, ali povjerenje koje se jako teško gradi, se gubi preko noći.
Da je CDPR u vlasništvu Electronic Artsa, ovo se nikad ne bi dogodilo.