Pročitaj na portalu
Članak

Kako je CDPR zaje*ao 3.2 milijuna konzolaša, a mediji šute

Ovu kolumnu ne morate čitati ako imate ultra jak PC i uživate u Cyberpunku jer ne sumnjam da je igra zaista genijalna. Je, puna je bugova i gluposti, ali na jakom PC-u igra je predivna i itekako igriva. Možda i najljepša igra svih vremena ako imate zaista jaku mašinu. U savršenom svijetu i savršenim uvjetima, Cyberpunk 2077 je savršena igra.

CDPR kao Vlada RH. Zajebe 3.2 milijuna korisnika a dobijaju desetke 😃

CD Projekt RED nije dao niti jedan konzolaški kod recenzentima. Nitko nije kriv, ta verzija je prvi put viđena jučer.

weky Dao je. Imali su najveći od njih kodove, ali nisu smjeli objaviti sadržaj. Pronađem mislim twit nekog od IGN-a. Mislim da su oni čak imali.

FFA je promijenio naslov Kako je CDPR zaje*ao 3.2 milijuna konzolaša, a mediji šute.

Drago mi je da je netko progovorio o tome. Ne treba nikoga štovati i klanjati mu se, a iskreno drago mi je da se ovo dogodilo jer će natjerati barem manji dio ljudi da se malo zamisle o prednarudžbama i kupovanju mačka u vreći. Na kraju dana, svi samo trče za parama, a CD Projekt Red je samo tvrtka, kao i sve druge.

Čovjek više nikome ne može vjerovati. Srećom, uvijek nam ostaje Ubisoft kao posljednji bastion poštenja u industriji.

Ja sam toliko ljut, da mi je teško opisati sve što sam htio napisati. Znači, prvo me oduševilo što su sve dali uz običnu verziju, a onda sam malo gledao gameplay i krenuo čitati što ljudi pišu. Morat će se raditi posebna recenzija za konzole jer cyberpunk na PC-u nije ista igra kao za konzole. Hoće li to itko napraviti? Sumnjam. Nadam se da hoće.

Flipper I za PC, ako nemaš RTX 3080/3090, igricu uopće nije vrijedno ni pokrenuti. Igrati igru na minimum detalja s najčešće korištenim karticama nema smisla, plus njihov recommended requirements su totalno pogrešni, s GTX 1060 GB možeš sjesti i plakati.

Na kraju dana, CD Projekt je kao nijedan dev/izdavač dosad izmanipulirao medijima i igračima.

Hrpa manipuliranja, lažnog oglašavanja i svega svačega.

Eto, sve je receno. Apsolutno je sramota sto su izbacili na konzolama. Drago mi je da PC igraci mogu uzivati kak spada, iz prve ruke imam iste drljave slike kao ove s neta, a izvedba igre je nikakva. Ljuti me sto nam se serviralo i nacin na koji su ovo izveli. Nadam se da ce im refund biti u visokim postotcima, da malo razmisle sto se tu desilo. Bolje bi bilo da smo cekali jos i dobili verziju koja nema bug i problem svake 2 minute. Idem gradom ljudi lete po zraku, zgrada se ucitava na ocigled, promtpovi rade na svaku trecu, zvuk sjeban, kamera divlja, crash tu i tamo, mutna slika, gasi opcije...Ne znam, sto vise razmisljam sto sam danas igrao to sam sve vise lud. Haha, najbolje od svega sto je igra zakon 😃

Jbg. doslo je vrime za nextgen , dobro su izdrzale ove konzole a vrime je da se za njih pristane radit igre ! Sry al tako je samo koce napredak . Vjv ce i jedan Horizon ili GOW (ako bude crossgen) patit radi ps4

Dalo se to naslutiti iz prvih promidžbenih video prikaza gameplayja za koje je kasnije potvrđeno da su se vrtjeli na tada najjačem dostupnom PC hardveru...uz to igra je i tada svejedno imala problema, naročito s pop-upom. Da je ovo izašlo ljetos, to bi bila takva olupina i fijasko da bi im srušilo vrijednost dionica na pred-W3 vrijeme.

Uglavnom, još jedna pljuska ljudima koji vole prednaručivati. Iz tog razloga mi je u neku ruku i drago da je ovako ispalo, CDPR nema dobru povijest stabilnih i optimiziranih igara na launchu i to svatko tko je igrao njihove igre na PC-u duže vrijeme zna. Vjerujem da će se to donekle pokrpati u sljedećim mjesecima, iako je i to upitno koliko jer trebaju raditi i next gen upgrade za konzole.

Aaajmeee koji krš haha. Ne mogu vjerovati da su likovi ispali takvi šupci. I ne mogu vjerovati da ljudi i dalje preorderaju igre. Ovo se kupuje kada izađe neka definitive ili game of the year verzija i to je to.

escoban Jbg. doslo je vrime za nextgen , dobro su izdrzale ove konzole a vrime je da se za njih pristane radit igre ! Sry al tako je samo koce napredak . Vjv ce i jedan Horizon ili GOW (ako bude crossgen) patit radi ps4

Slažem se. Jer ipak nije prije dvije godine izašla jedna mala indie igrica Red Dead Redemption 2.

Pa sjećate se ovoga?

Sjećate se koliko je Ubi razapet zbog ovog fejkanja. A CDPR je napravio puno goru stvar. Za konzole jel. Ubi je mala beba baš. 😃

Ako ništa drugo, barem verziju za Switch ovaj put imaju već unaprijed spremnu.

NeithRedhat to što si napisao nije istina. ja igram na 1070 i igra radi fantastično na ultra sa samo jednom postavkom spuštenom na off koja u grafičkom smislu ne mijenja apsolutno ništa na slici niti 0.1%.

najbolje od svega što razlika medium i ultra na PCu na 1080p nije toliko velika dok je FPS gain bolesni. ali eto kod mene ultra sa 1070 i tom jednom opcijom 50 fpsa.

evo ti ga @chono7 koji ima 3080 pa ga pitaj na kakvim postavkama igra sa raytracingom.

Odličan tekst. Sjećam se kad je Days Gone izašao. Možda nije najbolja igra, al svi su joj dali manju ocjenu zbog puno bugova. Pitanje da li netko dao Cyberpunku manju ocjenu zbog bugova?

Vidim da su fanovi razapeli GameSpot zato što su dali 7/10.