Nexus nemam pojma sto se dogodilo, ali ta navodna "praksa" mi se osobno cini malo vjerojatnom. Barem iz iskustva. Ali si pogodio u srz jednom rijecju za ovaj slucaj: "INTERES"
@doktor1 regulirat ce se to na ovom forumu, sto se vidi i iz prilozene Cyberpunk teme koja je uredna. Postoje nekakve 3 ili 4 ostale teme sa svakojaka prepucavanja i provedbu ovoga sto si opisao upravo.

Nexus Sony i Microsoft bi trebali živjeti u zoni sumraka da ovakvo što dopuste na konzolama. Kakav goodwill? Pa ovo su megakorporacije kojima je svaka lipa važna a ne Decentija gdje ćeš kupovati na dug i dobru volju drugih. Dali su zeleno svjetlo jer žele 30% zarade te po tome u pogledu konzolaške prodaju su jednaka smeća kao i CDPR. Fair play bi bio da kao na Steam nude 2h igre bez obaveza gdje imaš mogućnost povrata novaca, ali onda bi dobili onu stvar a ne 30%.

chono7 nemam pojma sto se dogodilo, ali ta navodna "praksa" mi se osobno cini malo vjerojatnom. Barem iz iskustva.

Isto je i kod mene, svaki put kad smo radili s firmama takve veličine se lijepo zagrade sa 100 papira koje moraš potpisat, a odštete koje traže u slučaju da ti nešto zezneš su bijesne. Nema tu ništa na riječ, a ne vjerujem da je ni CDPR-u tako nešto prošlo. Svaka firma gleda samo svoju korist i zaštiti se šta je bolje moguće, a vjerujem da su i sony i ms jako dobro ispraksirani oko toga.

doktor1
      Mislim da se opravdano digla prasina.
      Puno ljudi je jedva cekalo igru a na kraju su dobili govno.
      Opet...davali su samo pc kodove za recenzije.
      Na kraju krajeva, jel bitno uopste sto se eto bas sad dize frka, jel pogresno reci da su verzije za konzole u kurcu(next gen update ce to dovesti u normalu) I da su oni uzeli pare od ljudi.
      Apsolutno ljudi treba da popizde...ne Kada je igra odgodjena, ne kada je dobila 7-8 reci, ne kada se spomene da je moguce dobiti epi napad.
      Ja kontam da ima ljudi koji idu u slep hejt i oce da oslade svoje duse i poseru se po CDPR . Isto tako ima puno ljudi koji slepo brane ovaj studio (nikakva razlika izmedju dve grupe)
      I sad ti meni reci kao lik koji ovo igra na PC-u...jel ti mislis da je ovo bilo ok s njihove strane, jel mislis da je studio koji je stekao toliko poverenje od gaming zajednice trebao i smeo ovako nesto da naplati ?

Ja mislim da nije, i ovo nije hejt na CDPR, ja ih volim...meni jedan od drazih studija, ali ako su zajebali jesu.
      I ne cine sebi usluge sa svim ovim sranjima oko povracaja novca I sl.

Ovo je vec jebenica igra i moze biti samo bolja, sto i zelim.

Edit : uveravanje bilo koga da igra (Kada radi) ne valja ili je sranje je suludo...slazem se skroz.
      Nekom ce pasati vise, nekom manje....nekom nece uopce...ali da slazem se.

AbelKOsMos

Već sam u više navrata reko da je ovo CDPR usro i da su ispali bezobrazni

Pa zato o je hejt, jer su svjesno lagali i SKRIVALI verzije za konzole, a o supskom potezu sa reviewovima da ne pricam, ne sjecam se da su se takve stvari desilo sa onim PC igrama koje su na launchu bile neigrive, osim toga da su bile neigrive jel

renda dobio si trailer gdje je sve divno i krasno, ali na launchu igra bas i nije radila. Razlika je sto nisi dobio poseban review zbog toga.

Ne, razlika je da su mi pokazali Golf 8 i rekli da je to to, a dali 4, znaci bugovi me ne smetaju, smeta me ta obmana i musava zblurana sa nekim bijelim tockicama po svakud grafika koja mi dobru igru sjebava, a platil sam 550 kn jer sam vjeroval u njih ko jedine postene devove, nisam cak ni ljut nego jadan

renda ali isto je Renda moj, Batman se krsio i radio dropove na 1fps. A prezentirano je kao ispeglan proizvod. Patchali su ga godinu dana i bio povucen sa Steama, znaci to je bio presedan. Ovdje cak i imas opciju, igrati na ps5, cekati da poprave ps4 verziju ili cekati besplatni upgrade.

usrali su jebacki, nema govora, vec sam i sam rageao ali ovo nikako nije 4/10 igra na ps4 pro, za mene bi ova igra bila cistih 9/10 sto se tice svega a u to uracunavam i ne sad spektakularnu grafiku na mojoj konzoli. ja uopce nisam usao u ovo i pomislio da ce igra bolje izgledati, ovakva grafika je ajmo reci realnost mozda se dalo malcice vise izvuci sto se tice optimizacije ali ne treba biti nerealan i ocekivati cuda. za base ps4 ne govorim jer stvarno ne mogu procijeniti koliko je problematicnije nego na pro verziji igre.

e sad, zasto po meni ovo ipak nije igra za 9/10? zato sto ima previse problema za koje sam siguran da nisu samo problem konzola vec opcenito, poput razno raznih bugova i meni trenutno najveceg problema - idiotskog ai-a. ai je zaista u kurcu, poceo sam igrati s katanom i protivnici se bas cesto cudno ponasaju, ono tipa umjesto da pucaju s udaljenosti oni se zalijecu na mene s pistoljem, takodjer se tako glupo postavljaju u prolazima gdje ih cesto bude po tri pa opalis samo rafalcinu i ne mozes faliti ni da zelis. od voznje sam odustao jer nije zabavno, da se razumijemo fizika voznje mi je super ali nema sanse da mozes normalno voziti kad su na cesti same kamikaze bogte.

stavimo grafiku na stranu, jel cyberpunk na pc-u ima dobar ai protivnika, jel ima bugova, glitcheva i jel znas crashati?

Garrus_V AI protivnika nije problem, problem je "AI" prometa i pjesaka. Ja bi rekao da treba poboljsati rute pjesaka, a promet urediti da ne udaraju u rubnike i one betonske blokade. Problem je sustav policije.
              Bugova i glitcheva nisam imao koji su aktualni po netu. Jednom konobarica prosla kroz mene i dva mobitela ostala u zraku. Crasheva na PCu nema uopce, cak naprotiv igra nikad bolje nije radila nakon tweakova.

Garrus_V
              Ja licno imam sitnih bugova, od T poza, leteceg mobitela, ljudi koji nestaju, i odvratnog pop in-a, nisu cesti ali kako provedem po par sati uz igru....uvek sretnem po koje sitno sranje.

Ai pesaka jeste smesan, mislim I ovako ides svojim putem pa ne obracas paznju puno ali jbg vidi se da su tu samo da se gube.

Igram na normal pa mozda i to utice na ponasanje protivnika.
              Dosada sam imao i ok iskustva ali jesu se i gubili.

Prolazili su pored mene (trazili me) u combat modu i ako sam stojao pored njih.
              Desi se da bleje tako s pistoljem ispred mene dok ja opusteno punim pumparicu.

Sitne stvari koje ces mozda videti...a mozda i ne.

Imam oko 35 sati otprilike i danas mi je igra prvi put krasovala i izbacila me na desktop.

U svakom slucaju sve se to moze srediti i dovesti na minimalu, realno i ovako je vise od osobe do osobe i ko ce primetiti.

Neda mi se pretraživat dvije teme, no sam da riješim dilemu spawnanja murje. Šta nije netko na forumu otrkio razlog kako murja se namjerno spawna jer tako funkcionira onaj sustav obrane protiv kriminala? Da spawna murju odmah ne mjesto događaja kroz one kurce na stupovima? Mislim ako je to istina, onda se nema kaj srat po tom sistemu.

Cole prestani se drogirati jebote

Nezz nije mi djelovalo kao nešto suludo nemoguće, plus nisam istraživao to.

Daj javite ako je tko uspio izudarati Panam jer mene je odjebala 🙁

Zero Nije li to standardna prodaja dionica pred izlaskom igre kako bi se sigurno zaradilo, bio to neuspjeh ili ne?