usrali su jebacki, nema govora, vec sam i sam rageao ali ovo nikako nije 4/10 igra na ps4 pro, za mene bi ova igra bila cistih 9/10 sto se tice svega a u to uracunavam i ne sad spektakularnu grafiku na mojoj konzoli. ja uopce nisam usao u ovo i pomislio da ce igra bolje izgledati, ovakva grafika je ajmo reci realnost mozda se dalo malcice vise izvuci sto se tice optimizacije ali ne treba biti nerealan i ocekivati cuda. za base ps4 ne govorim jer stvarno ne mogu procijeniti koliko je problematicnije nego na pro verziji igre.
e sad, zasto po meni ovo ipak nije igra za 9/10? zato sto ima previse problema za koje sam siguran da nisu samo problem konzola vec opcenito, poput razno raznih bugova i meni trenutno najveceg problema - idiotskog ai-a. ai je zaista u kurcu, poceo sam igrati s katanom i protivnici se bas cesto cudno ponasaju, ono tipa umjesto da pucaju s udaljenosti oni se zalijecu na mene s pistoljem, takodjer se tako glupo postavljaju u prolazima gdje ih cesto bude po tri pa opalis samo rafalcinu i ne mozes faliti ni da zelis. od voznje sam odustao jer nije zabavno, da se razumijemo fizika voznje mi je super ali nema sanse da mozes normalno voziti kad su na cesti same kamikaze bogte.
stavimo grafiku na stranu, jel cyberpunk na pc-u ima dobar ai protivnika, jel ima bugova, glitcheva i jel znas crashati?