Pročitaj na portalu
Članak

Recenzija | Yakuza: Like A Dragon

Nisam još tetovirao leđa. Nakon svake Yakuze dođe mi da to odmah napravim. Toliko sam zavolio ovaj mali svijet apsurda, drame i šaketanja da i nakon 6 nastavaka i Judgmenta jednostavno isčekujem svaki novi uradak Ryu Ga Gotku Studia.

Prvi! GG reca i stvarno mi je drago što je ova nova, turn based Yakuza toliko dobra. Makar imam dojam da će trebati uložiti i veći trud da se to sve kompletira, ali tih tvojih 50h djeluje obećavajuće u svakom slučaju kad si se već tako dobro zabavio.

I da, slažem se, highlight čitavog serijala pored makljaže i yakuzaste sapunice su zapravo opičene sporedne misije. Anyway, tradicija se nastavlja. Mene će ovo vjerojatno čekati dok barem ne odigram Kiwami 2. A valjalo bi odigrati i 3 te 4 da ne bude diskriminacije, nastavke koji su mi ostali...

Zero Komotno ide ova bez da si igrao ranije, ali ipak ima i veze sa dogadjajima pa je dobro sve odigrat. Meni je ovaj spoj rpga bas dobro sjeo, a Ichiban je takav jebac da je bezobrazno rec, ali penje se prema Kiryu tronu. Mislim da unutar 40h ide prelazak, 90h platina, a ja sam nekak po svemu udarao pa se malo oduzilo. Dobra igra, neocekivano dobra. Da su bar ubacili koji boss fajt u fazama pa da se saketas kao u prijasnjim igrama, onda bi islo prek 90

Koji Yakuza je Yakuza generacije? Stinger ili Dragon?

Stinger je znao biti pjan ko zmaj. Znači da.

Genijalno. Ništa, moram preostale Yakuze prvo...

alexy Ove sve novije i remasteri/portovi/remakovi imaju u izborniku da pogledas sto se desavalo prije, tak da uvijek mozes pogledat. Najbolji je efekt naravno kad si sve sam iskusio i znas koliko toliko story, pa onda puno bolje uplivas u nastavak. Ovaj je specifican jer su odvojili dosta likove, ali opet ima poznatih lica i puno referenci (tipa side story za Dragon Kart vodi isti lik koji vodi slicne mini-igre u prijasnjim Yakuzama).

@Kikiller Sta bravas, koji dio rece ti je bravo? 😃

foggy
          Cijeli si ti bravo Foggy Bravo.
          Bravo za tvoje oči i srce, i tih 40 kila mesa koje nosiš u cipelama.

Kikiller Da sam Yakuza (ne ovaj divni gospodin s foruma), tih 40kila (70 molim ljepo) bi bilo vise nego dovoljno 😃 Sta me sve napalo u igri i bilo zilavo mi daje nadu 😃

Sjajna reca stari. Nadam se da si na svoju stranicu stavio pravu ocjenu, a ne ovu 88.

ThaUrban Tooooooooooo, najbolja reklama ikad 😃 Lipstick for men hahaha.

Ici ce ista, ali sta to tebi znaci kad ih nisi sve ni odigrao.A ja jos gori, nisam ni ja 😃 Sad 3-5 moram i onda imam komplet.

Jako mi je drago da Yakuza i dalje nastupa snažno. U debelom sam zaostatku, no nadam se da će doći do toga da zajedno s dežurnim yakuzama pratim hajp oko novih igara u serijalu.