Zero Komotno ide ova bez da si igrao ranije, ali ipak ima i veze sa dogadjajima pa je dobro sve odigrat. Meni je ovaj spoj rpga bas dobro sjeo, a Ichiban je takav jebac da je bezobrazno rec, ali penje se prema Kiryu tronu. Mislim da unutar 40h ide prelazak, 90h platina, a ja sam nekak po svemu udarao pa se malo oduzilo. Dobra igra, neocekivano dobra. Da su bar ubacili koji boss fajt u fazama pa da se saketas kao u prijasnjim igrama, onda bi islo prek 90
Recenzija | Yakuza: Like A Dragon
Igra generacije.
lp.
Koji Yakuza je Yakuza generacije? Stinger ili Dragon?
Stinger je znao biti pjan ko zmaj. Znači da.
Genijalno. Ništa, moram preostale Yakuze prvo...
Bravo Foggy
- Uređivano
alexy Ove sve novije i remasteri/portovi/remakovi imaju u izborniku da pogledas sto se desavalo prije, tak da uvijek mozes pogledat. Najbolji je efekt naravno kad si sve sam iskusio i znas koliko toliko story, pa onda puno bolje uplivas u nastavak. Ovaj je specifican jer su odvojili dosta likove, ali opet ima poznatih lica i puno referenci (tipa side story za Dragon Kart vodi isti lik koji vodi slicne mini-igre u prijasnjim Yakuzama).
@Kikiller Sta bravas, koji dio rece ti je bravo?
Sjajna reca stari. Nadam se da si na svoju stranicu stavio pravu ocjenu, a ne ovu 88.
Jako mi je drago da Yakuza i dalje nastupa snažno. U debelom sam zaostatku, no nadam se da će doći do toga da zajedno s dežurnim yakuzama pratim hajp oko novih igara u serijalu.