Koji Yakuza je Yakuza generacije? Stinger ili Dragon?

Stinger je znao biti pjan ko zmaj. Znači da.

Genijalno. Ništa, moram preostale Yakuze prvo...

alexy Ove sve novije i remasteri/portovi/remakovi imaju u izborniku da pogledas sto se desavalo prije, tak da uvijek mozes pogledat. Najbolji je efekt naravno kad si sve sam iskusio i znas koliko toliko story, pa onda puno bolje uplivas u nastavak. Ovaj je specifican jer su odvojili dosta likove, ali opet ima poznatih lica i puno referenci (tipa side story za Dragon Kart vodi isti lik koji vodi slicne mini-igre u prijasnjim Yakuzama).

@Kikiller Sta bravas, koji dio rece ti je bravo? 😃

foggy
        Cijeli si ti bravo Foggy Bravo.
        Bravo za tvoje oči i srce, i tih 40 kila mesa koje nosiš u cipelama.

Kikiller Da sam Yakuza (ne ovaj divni gospodin s foruma), tih 40kila (70 molim ljepo) bi bilo vise nego dovoljno 😃 Sta me sve napalo u igri i bilo zilavo mi daje nadu 😃

Sjajna reca stari. Nadam se da si na svoju stranicu stavio pravu ocjenu, a ne ovu 88.

ThaUrban Tooooooooooo, najbolja reklama ikad 😃 Lipstick for men hahaha.

Ici ce ista, ali sta to tebi znaci kad ih nisi sve ni odigrao.A ja jos gori, nisam ni ja 😃 Sad 3-5 moram i onda imam komplet.

Jako mi je drago da Yakuza i dalje nastupa snažno. U debelom sam zaostatku, no nadam se da će doći do toga da zajedno s dežurnim yakuzama pratim hajp oko novih igara u serijalu.