chono7
nisi odigrao najbolje iz ponude, nove ACove i ne pravi se lud, jer ti ove eskivaze ne pomazu.
Moram te razočarati i kazati da sam igrao. Tako da zbilja ne razumijem ovaj stav u koji si toliko čvrsto uvjeren i držiš. Ja ne moram kupiti igru kako bi je probao i igrao. Posudim, zamijenim, dobijem na PS+ itd.
Treba li ti link na moj PSN profil gdje možeš indeed vidjeti da sam upalio igre i igrao?
I ja sam prosao sve NDove igre, osim zadnje, poput ti ovdje sa Ubijem.
Uspoređuješ kruške i jabuke. Ne mogu ti pomoći. Ti kužiš da je ovo sve subjektivno? Tebi subjektivno TLOU2 nije valjao (iako ga nisi odigrao niti sekunde, niti si sigurno gledao 25 sati cijele priče i gameplaya, koliko god ti uvjeravao u to), a ja kažem da sam odigrao na desetke Ubi igara samo OVU generaciju i kažem da mi se ne sviđaju. U čemu je problem?
Ja sam skinuo igru, odigrao neke više, neke manje i nisu mi se svidjele. Ne vidim ništa posebno u njima, već vidim da su to igre koje mogu biti vrlo dobre, da je u njih uloženo više strasti, želje i perfekcije. Nisu jer ih rade na tisuće ljudi unutar nekoliko godina te igre moraju ići kao na traci. To smanjuje kvalitetu, ali gasi žeđ na tržištu za takvim fast food igrama koje su solidne i ništa više.
Ubisoft, EA, Acti i slični su kao McDonalds i Burger King u prehrambenoj industriji. Ne ideš tamo da bi pojeo nešto kvalitetno, već nešto o čemu nećeš previše razmišljati, hrana onako izgleda lijepo, imaju jak marketing i ljudima je poznat Big Mac ili Whopper kao i Assassins Creed i Need for Speed u industriji igara. Tu i tamo će McDonalds pogoditi sa svojim sladoledom ili dobrim frapeom (Ubisoft i Siege, Acti sa zadnjim MW-om), ali to su iznimke.
S tim sam završio s tobom u ovoj temi.