yakuza_stinger Taj/ta sto komentira jos gore izgleda, vjeruj mi...trangender lik,lol..
Nego, sta nisi nikad vidio ovu reklamu za Ps?

Kako se radio uvodni filmski dio za prvi Resident Evil!?
Nezaboravne scene. Scena sa pesekima mi je najbolja.

@yakuza_stinger

Ne, ovo bila kampanja za emotion engine koji ce biti dio PS2 CPU-u 😉

Juce stigao najmladji clan Playstation familije, pa da se prisjetimo kako je sve pocelo. Meni ce za 3 tjedna, 20.5.1996g.biti 26god. kako sam nabavio prvi PS1! A vama, da li se sjecate kad ste dobili svoj prvi PS?!🤗

PS1 sam dobio za Božić 1997. 😉

@darkfenix na pitanjce iznad, nisam vidio tu reklamu, il jesam al se više ne mogu sjetiti

A što se tiče plejke, tu sam bio latecomer, iako sam igrao po igraonama ili kod drugih, 1997-98 god, tek 1999 si nabavih. Trebalo je skupit pare, haha.

Sjećam se,2.4.1999 god. za krizmu od kuma !
    Nekih 2000kn koštao u lokalnoj trgovini elektroničke opreme.
    I odmah išao u roku 5 dana čipirat jer su igre bile abnormalno skupe tada kao i danas.

master_x igre bile abnormalno skupe

imam dvije originalne i to mgs i oddworld: abe's oddysee i možda još pokoja a sve ostalo su gusari. Rekao bih da su tada igre bile ipak znatno skuplje nego današnje ili mi se to samo čini. Zavisno o kojoj igri se radi, najskuplja koju sam ikad kupio bila je rdr2. ili je današnji standard bolji pa nam se čini jeftinije?

TITANXIS Sjećam se ko jučer,budući da je starce šlagiralo kad su spazili cifru od 550kn za FIFA 99.
        Tada je prosjek plaća bio nekih 2.500-3.000kn max.
        Stari reko,idi šljakat preko ljeta pa si kupi 😛
        Srećom pa su lokalni pirati oglašavali naveliko.Dok ih plavci nisu polovili.

Puno kasnije kad sam skupio sve informacije za pržnju i sam postupak tih ps romova da šljakaju na plejki, pa sam ih sam išel pržit i to one koje nisam nikad prije igral. Tako su sve ps1 igre zasad na torrentima a ima i web stranica sa romovima za sve stare igrače platforme.

Sjecam se da su u Algoritmu gre bile dosta skupe, tam sam uzeo par igri Crasha 2,Tomb Rider 2 i Croca.

TITANXIS Mislim da nisu bile skuplje, ali kao sto i sam kazes, standard je bio drugaciji. Ali su zato fakin Nintendove oduvijek bile skupe. Nego ja se sjecam da su na pocetku kad nije bilo konkurencije medju piratima, kopije isle i po 120kn jbt..puno, ali opet manje nego originalne!

Kad smo ionako u toj nostalgiji, evo jos jedan odlican video o prvoj godini izlaska u Amerki!

90-te su bile vrhunac igranja na konzolama. 2000-te su bile po brojkama jače i sve je to bilo ljepše, ali karizmu sivih konzola nisu nadmašili. Kreativnost je bila dominantnija u odnosu na novije generacije, gdje su zbog jačih uređaja jednostavno developeri počeli polako gubiti onu iskru. Generacija PS3 i Xbox360 je bila krcata generičkim PC konverzijama.

darkfenix Uf, ne mogu se sad točno sjetit da li je bila '98. ili '99. ali se sjećam da je bio zadnji dan škole, došao sam doma i vidio najstarijeg i srednjeg brata kako igraju demo Tekkena 3 te sam eksplodirao od sreće jer mi je PlayStation bio velika želja.