Ak je to na slici ona, izgleda kao alien tena žigmundovac
Playstation 1
- Uređivano
yakuza_stinger Je, ona je bila glavni lik jedne PS1 promo kampanje.
EDIT:
- Uređivano
yakuza_stinger Taj/ta sto komentira jos gore izgleda, vjeruj mi...trangender lik,lol..
Nego, sta nisi nikad vidio ovu reklamu za Ps?
Kako se radio uvodni filmski dio za prvi Resident Evil!?
Nezaboravne scene. Scena sa pesekima mi je najbolja.
- Uređivano
Ne, ovo bila kampanja za emotion engine koji ce biti dio PS2 CPU-u
Juce stigao najmladji clan Playstation familije, pa da se prisjetimo kako je sve pocelo. Meni ce za 3 tjedna, 20.5.1996g.biti 26god. kako sam nabavio prvi PS1! A vama, da li se sjecate kad ste dobili svoj prvi PS?!
- Uređivano
PS1 sam dobio za Božić 1997.
@darkfenix na pitanjce iznad, nisam vidio tu reklamu, il jesam al se više ne mogu sjetiti
A što se tiče plejke, tu sam bio latecomer, iako sam igrao po igraonama ili kod drugih, 1997-98 god, tek 1999 si nabavih. Trebalo je skupit pare, haha.
Koliko je tad koštao PS1?
- Uređivano
Sjećam se,2.4.1999 god. za krizmu od kuma !
Nekih 2000kn koštao u lokalnoj trgovini elektroničke opreme.
I odmah išao u roku 5 dana čipirat jer su igre bile abnormalno skupe tada kao i danas.
- Uređivano
master_x igre bile abnormalno skupe
imam dvije originalne i to mgs i oddworld: abe's oddysee i možda još pokoja a sve ostalo su gusari. Rekao bih da su tada igre bile ipak znatno skuplje nego današnje ili mi se to samo čini. Zavisno o kojoj igri se radi, najskuplja koju sam ikad kupio bila je rdr2. ili je današnji standard bolji pa nam se čini jeftinije?
Puno kasnije kad sam skupio sve informacije za pržnju i sam postupak tih ps romova da šljakaju na plejki, pa sam ih sam išel pržit i to one koje nisam nikad prije igral. Tako su sve ps1 igre zasad na torrentima a ima i web stranica sa romovima za sve stare igrače platforme.
Sjecam se da su u Algoritmu gre bile dosta skupe, tam sam uzeo par igri Crasha 2,Tomb Rider 2 i Croca.
master_x Bome pljačka. Ja sam ga u sličnom razdoblju kupio za 1200kn - Shopping centar Prečko
Kad smo ionako u toj nostalgiji, evo jos jedan odlican video o prvoj godini izlaska u Amerki!
90-te su bile vrhunac igranja na konzolama. 2000-te su bile po brojkama jače i sve je to bilo ljepše, ali karizmu sivih konzola nisu nadmašili. Kreativnost je bila dominantnija u odnosu na novije generacije, gdje su zbog jačih uređaja jednostavno developeri počeli polako gubiti onu iskru. Generacija PS3 i Xbox360 je bila krcata generičkim PC konverzijama.