darkfenix Fico Ima i u tome istine, ali gledaj koliko je nekad ljudi radilo na jednoj igri..10-20, a sad timovi od 150 i vise, a isto su se znale u milijunima prodavat. Mislim, mora se nekako to sve naplatit. Ne zagovaram cijene od 60eura, ali osobno nije me ni briga jel isto ionako ne kupujem ih na izlasku zato sto ionako vrlo brzo padnu na pola...
doctorfreak darkfenix Pogledam kasnije video...ali uglavnom ako radiš za minimalac sigurno ti nije lako iskeširat 600kn za igru....a ako imaš 10000+ vjerujem da nije greda. Ukratko mislim da to dosta ovisi o primanjima osim ako nisi totalni ovisnik pa si u stanju ubit cijelu placu za igre. A ima i tipova kao ja koji bi možda i platio igru 600kn ali se brzo sjeti da za taj novac moze kupiti 6 rabljenih ps4 igara 😆
darkfenix doctorfreak Ma nedam ni ja, sta ti je...to je ponudjena cijena, tko hoce odma igrat neka plati, ja odavno nemam tu potrebu hvala Bogu, zato kupujem kad padne cijena ili kao sto ti kazes rabljene.
darkfenix Mene iskreno zanima da li ima dovoljno zivota u ovom serijalu za neki manji reboot. Dvojku sam tamo 1996-97 kad li vec igrao, i znam da sam bio totalno impresioniran sa igrom, tj.koliko se moglo skocit visoko u zrak, pa cujes vjetar kako puse, i daje ti osjecas kao da si negdje u oblacima. Bilo bi fora vidjet sta se danas moze napravit sa ovom tehnologijom u ovakvoj igri
Kaiserus darkfenix To i Croc su prvi full 3d platformeri općenito. Prije Mairja 64 izašli, ne kažem da su bolji od Marija, ali su prvi.
doctorfreak Jel imao tko iskustva sa onim adapterom av2hdmi? ima to gdje kod nas za kupiti? Navodno dobro funkcionira na novim telkama
TITANXIS Ovu igru bih odabrao kao igru dana u retro igrama u kojoj sam baš uživao i bio mi je prvi baš osobno dodir sa 3D svijetom i likovima i poludio sam od sreće kako to sve lijepo izgleda i u 32 bitnoj grafici i 24 bitnim bojama i ja mogu još time i upravljat. Osjećao sam se tad kao mali Bog. Prvo sam igrao igru onda tek kasnije gledao film i od filma sam očekivao da bude ko igra ali ništa od toga se nije dogodilo jer igra mi je bila baš zabavna, svaki level, 3d animacije koje sam s nestrpljenjem išćekivao nakon i prije važnog levela. Iako je igra nastala prema filmu koji mi je bio tak tak naspram igre a to je Star Wars: Episode 1 -The Phantom Menace. SW:EP1-TPM bila mi je prva igra kao što rekoh sa 3D likovima koju sam igrao na PS1 i druga općenito, prva igra mi je bila Need 4 Speed: High Stakes.
darkfenix Kad smo kod zanrova koje sam prvi put igrao ( i postao instant fan) zahvaljujuci Ps1, moram izdvojit Vandal Hearts! Izula me iz cipela igra, a pogotovo kraj kada zapjeva nase gore list Jadranka. .savrsenstvo na vec ionaku savrsenu igru!♥️
TITANXIS U tri dijela filmići o PS1 igrama koje su tada izgledale fantastično sa svojim grafičkim prikazom i takve igre bih najčešće nabavljao. Ovo je prvi takav video. Ima tu svega. GIPS GAMES.
doctorfreak Stigao miki...sa 3 kontrolera...2 meme...čipiran 300kn 😆 Sad još čekam AV na HDMI konverter i možemo početi 🙂
darkfenix doctorfreak Daj ne seri 300kn samo! Neki dan lik mi prica kako hoce kupit Ps1 ali su kao jako skupi, neki ga je trazio 2100kn,lol..stari moj, cuvaj to jbt,good catch!🔥
Kaiserus doctorfreak sjeti se da ovi imaju kabel. Ja sam se od trojke do danas navikavao da se opustim, jer bi stalno pazio da ne zakačim kabel i povučem nešto.
doctorfreak darkfenix Ma nije tolko problem sama konzola kolko su sjebani laseri ili ljudi neznaju jel čipiran...ili nemaju sve kablove. Za kontrolere da ne govorim...nagledao sam se od zamjenskih do uništenih ima svega... Dobro očuvan kontroler se prodaje po cijeni ovog svega što sam ubo. I da naravno 300kn me nece spasiti..makar mi bila konzola kao ukras 😁
TITANXIS doctorfreak Baš je u današnje vrijeme teško nabavit dobro očuvani PS1. Jer vjerojatno je mijenjao vlasnike pa kad stigne do tebe, dobiš jebemti, krntiju. Ja da idem sad svog prodavat, taj koji bi kupio bi se zbilja usrečio jer tu svoju sivu kutijicu sam mazil i pazil ko da se radi o Maseratiju. ps. ne bih ga prodaval ni da mi zdravlje ovisi o njemu, to je fizički pečat jednog doba i tako mora ostat.
yakuza_stinger Ja sam svoj platio 0 kn. Dosao uz par igri. Ima cip i jos radi. Samo sto ga ostavih kod staraca jer ga u stanu nemam di drzat
TITANXIS yakuza_stinger Samo sto ga ostavih kod staraca Napravil si im možda time uslugu i sad oni lijepo piče po konzoli i igraju igrice a možda dođu jednom i do FFA kao podrška sineku, hehe!