TITANXIS pa nije nitko originale kupovao,nisi bio lud...ja sam kopije u jednoj pizzeriji kupovao..

Bilo je tu u Rijeci piratskih kod jednog lika.. imao je bas ducan s igricama, i sjecam se kada je Dino Crisis izasao, on je imao japansku verziju.. ja nisam izdrzao, i uzeo ju, i igrao na japanskom, iako nisam razumio nista.. uspio sam ga prijeci 🙂.. a i dino crisis 2, i ako ikada budu radili remake od tih igara.. obavezno ih kupujem day one 🙂

A moj buraz negdje nabavio onu karticu, bijelu, grdosiju, imala 8x15 slotova.

Više nikad nije bilo brisanja saveova 🥳

Alien Trilogy, RE1, TOCA, Fifa, Tekken 3 i Apocalysa (Bruce Švabo Willis)... Prvih 6 igara, sve originali.
      Kakva vremena... ❤️❤️❤️

Prika Da većina ih je kupovala piratske a znam neke koji su kupovali originalne. Znao sam jednom u jednoj narudžbi kupiti 10 kom. plus dostava.

samurai82 Potpisujem za Dino Crisis. Prošo i ja obje, imo europske verzije piratske naravno. Kak si uspio na japanskom?:

TITANXIS Neznam kako sam uspio prijeci na japanskom, ali bilo je uzbudljivo 🙂..

Ja sam prije plejke imao super nitendo, druga konzola je bila plejka, prva igra je bio onaj crni demo s medievilom, crash 2,kula world. Prva igra koju sam preso je crash 2, a druga bugs bunny lost in time, nikad nisam imao original igru. Najvise se igralo kod mene CTR, crash bash, micro maniacs, worms, tekken 2,3,iss(Nigeria,babangida,babayaro...) sve uglavnom igre koje su se igrale u 4 igraca, tad sam bio teenager pa prije izlaska van se ekipa skupljala kod mene pa smo igrali u cugu, tipa ak zabis gol protivnci piju casu pive, ili ak si zadnji u ctru eksas pivu..., Najbolja igra mi je za ps1 Chrono cross ii FF 8.

Jos je ziv ! 😁
          Ovaj je iz 01-e ili 02-e, zaboravio sam kaj je bilo s onim iz 98-e. A ovog je brat od nekog kupio SCPH-9002,a onaj iz 98-e je imao ak se ne varam pocetni broj 5. Sijecam se ko jucer kad smo buraz i ja sa starim isli po njega,jao koje je to veselje bilo. Ne znam jel uopce radi ovaj sa fotke,kablova,igri ni kontrolera nemam da isprobam. Koja su to dobra vremena bila.

Ja sam prvo imao super com,pa segu,pa super nitendo pa playstation 1,2,3,4 u sad 5 narucio...
          Sve sam prodao izgubio ili sto god ali mi ostao super nitendo za kojeg sam prije dvije godine poceo kupovati igre i placao ih oko 100kn da bi taj nitendo nekome dao da se igra i od tad ga nema...nemam pojma kome sam dao,znam da me dosta ljudi molilo za posudit i sad bi trebao ic od osobe do osobe i pitat je li u njega...a ful mi zao...cak sam za taj super nitendo i hdmi kabel kupio

Flipper
          A,ne,ne,ovaj ostaje,uspomena na dijetinjstvo i tuce s bratom koji ce u koje vrijeme igrati 😅
          Zao mi sto sam prodao ps2,a i ps4 pogotovo,ostao mi jos debeljko 80 gb ps3 i ovaj,te cuvam.

Ps3 Debeli mi je jedna od najdrazih konzola ikad 🙂.. Play 4 nije toliko.. ali mislimd a ce petica biti kao i trojka, i jedinica 🙂

Playstation 1 sam dobio sa 5 godina i nikad necu zaboravit to razdoblje. Crash trilogija CTR, Spyro trilogija, Rayman, Tekken 3 ISS 2 i 3 ( stotine sati).
          Ali najvise su se trosili sati na Crash Bash sa prijateljima u coop igrat protiv kompjutera. Da remasteraju taj bash platio bi i punu cijenu ps5 igre koliko je to kreativna igra i zabavna bila

crowizard
            Mi smo ovu igrali satima,danima....to je bio kaos...ja sam imao onaj multi tab ili kako vec za cetvoricu...pa cijelu se noc samo ovo igralo
            .

Prika
              Ne podsjecaj me dode mi da skinem emulator sad odma i predem 200%. (To mi je bila sema sto na 100% nije gotova igra) 😂😀

Fenix
              Nismo vise u tim godinama...da je mozak na paši i da imas jos cetvoricu takvih...
              Ja bi isto kupio ali mislim da to ne bi bilo to...😪

Fenix
              Znam da su postojale neke online peticije za remaster s obzirom da su sve ostale crasheve sa jedinice remakeali ali neznam kud je to otislo

Imao sam ga kratko, nije mi prva konzola. Imao sam dvije Sege prije toga za koje sam igre iznajmljivao u videoteci, to je bilo 1994. PS1 sam imao, ne sjećam se točno kada, ali jako kasno pred kraj generacije. 1999. ili čak već 2000. jer prva igra koju sam na njemu igrao bila je Syphon Filter.
              PS2 sam relativno brzo dobio nakon toga tako da se na PS1 i nisam baš naigrao, ali nikad neću zaboraviti taj dan kad sam ga dobio, čekao sam da ga tata spoji jer nisam znao dva ta kabla sam spojiti. Imali smo mali Sony TV buraz i ja u sobi, sva djeca s kvarta su bila jelly i htjeli su se kod mene doć igrat na PS-u. Nisam ovisio o starcima kad će bit TV slobodan, to je bilo tada sve na svijetu. Iako to su druga vremena bila, radije sam išao se van družit, PS bi se igrao navečer ili kad bi bilo loše vrijeme.
              PS2 sam prestao isto igrat zapravo dosta brzo i postao sam mali Chono7 jer sam se htio igrati online i zato sam se prebacio na PC, na PS2 se igralo tu i tamo ako je baš došla neka dobra igra. Onda je došao PS3 i kad smo svi kolektivno mogli napokon multi igrat na konzolie prebacio sam se na PS full time.

U današnje online vrijeme remake Crash Basha bi sjeo savršeno.