Meni licno
Disco Elysium - savrseno pisanje, odlican art, neverovatno dobro izveden Thought Cabinet.
I za igru bez "akcije" i puno klikcanja, odlican gameplay.
A night in the woods - igra predivnog izgleda, veoma dirljive, sasave, tuzne i realne price.
Pogodila me je tacno tamo gde treba.
What remains of Edith Finch - seo i odigrao citavu igru. Walking simulator doveden do perfekcije. Skoro svaka prica ima "drugaciji" gameplay i opet stvarno dobra naracija.
Inside - nem sta reci, ides s levo na desno pa malo obrnuto i kad zavrsis oces jos ali nema.
I onda skontas da je ustavri bilo sasvim dovoljno.
Jedva cekam njihovu sledecu igru.
A Short hike - Mala, kratka, neverovatno opustajuca igra koja me je vratila u detinjstvo i opustala posle uzasnih smena na poslu.
Hades - supergiant je napravio jos jednu igru visokog kvaliteta.
Kao rogulite stoji rame uz rame sa najboljim naslovima.... plus art, muzika i posebno naracija ( za ovakav tip igara) su na neverovatnom nivou.
Odlicna igra vredna svoje cene ( i vise )
Death Stranding - cista meditacija
Od ovih vecih igraca :
The Witcher 3 - bas igram ponovo i igra je stvarno neverovatna. Svet, prica, likovi, dizajn...CDPR je stvarno napravio igru vrednu pamcenja ( borba tu i tamo ). Ovi ljudi ako ovako nastave ko zna sta nas ceka posle Cyberpunka.
Bloodborne - mozda bi izabrao I sekiro ali njega nisam presao, dok mi je Bloodborne bio zivot.
Odlican svet, neverovatna dizajn i taj gameplay...taj predivni gameplay.
Fromsoft je meni jedan od najboljih studija danasnjice.
Ima tu jos sranja ali meni licno je ovo obelezilo generaciju....I to su naslovi koji ce sigurno ostati samnom ( dok mozak ne izlapi)