Perfect setup si mi složio.
Microsoft je kupio Bethesdu (TES, Fallout, Doom, Wolfenstein, Starfield…)
Bit će ekskluziva u to ne treba sumnjati, ali očekivao bih to od nekih novih IP-ova, ne od ovih razvikanih franšiza koje su od početka na svemu, od tostera do Nintenda. Ali i to ekskluziva je pod navodnicima, jer će izdavati još barem za PC ako ništa drugo.
Elder scrolls 6 nema na PSu?
chono7
Elder Scrolls 6 nema na ničemu još.
wooddiebone za ubuduce, kada izade.
Možda Bethesda više neće izbacivati Fallout i Elder Scrollse s hrpom bugova, a to onda više nije to, no?
Ok, ako mislite da neće postati zatvoreni, neka im.
Samo kao financijska injekcija.
- Uređivano
Jedno je sigurno.
Se bu došlo na kompjutera.
Sony fenbojevi na aparatima hahahahaha
Najbolja vijest u zadnjih 10 godina.
maverick ga bacio u nesvijest na vijest, nemam u sladeg nego neka vijest kontra sonya
Jebes Skyrim, doom i wolfenstein su bitni
Solid_Snake KUPI KABLOVE GASI INTERNET
U biti bethesda je samo izdavac bila za wolf i doom, jebeno, onda nebitna kupnja, nek im je sretno
- Uređivano
Doom 2016 i 2020 su najbolje igre generacije. Nebitno da hahahahha
Solid_Snake nema dalje.
DarkPunisher sretniji sam nego da sam na Lotto dobio
M$ ce razoriti sony ovaj gen
- Uređivano
Xbox kaki po Plejki lagano, ali postojano.
Nije ni čudo da ih hvale na Twitteru. Sonyev marketing tim je groblje pa im Microsoftov mora pomagat da im ne bude prelagano zgazit generaciju.
- Uređivano
citaj pazljivije, hahahahahhahahahahaahahahahahah
a i svaki studio koji m$ kupi rastjera svu kreativnu silu i na kraju dobivas jedan Rare koji je ogledni primjerak kak m$ crpi kreativu iz talentiranih developera, prva igra od Ninja Theorya nakon akvizicije je bil neki mp brawler kojeg niko nije igral, Shenua je onak ajd napravitw jos to i poslije opet u zemlju, kupuju studie ne zbog kvalitetnih igara nego da zatvore pipu za sony, ali brijem da ovi imaju odgovor i na to
Ništa od tih igara me ne zanima, a da su kupili Bungie e onda bi prešao na tamnu stranu...mene vuku igre ne proizvođači plastičnih kutija...
Svi se uzjebali oko cega ono? Nekih drvenih bugfest igri koje se vrte kao los mod kojeg naprave 2 covjeka
Ne kuzim tvoje sprdavanje kad kupujem i box