F1 - SEASON 2022 - SEASON I | Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team | #5 SEBASTIAN VETTEL 1st DRIVER #7 TOMO COLE - 2nd DRIVER
EXPERT WITH FLASHBACKS | 25% RACE LENGHT | ASSIST OFF | TC MEDIUM
Nakon predugo vremena napokon se vraćam F1 karijeri koja već neko vrijeme stagnira. I nakon deset godina vožnje razno raznim volanima prelazim na kontroler, što mi je ujedno pozitivna i negativna stvar. Pod pozitivnu mislim da nema više mokre stolice, majice, hlaća, znojnih dlanova, jer mi je za jedan racing vikend znalo otić 3-4 sata, plus editing par sati i ako sam odradio 2-3 vikenda u jednom danu, to je vjerujte mi bilo puno znoja i truda. Dok je vožnja na kontoler puno lakša po tom pitanju, no ni blizu brzine, preciznosti i konzistentnosti. Za razliku od prije imam i poneke distrakcije dok igram, pa moram biti prisiljen igrat s flashbackovima, kojih će te vidjeti i u videjima utrka. Zbog toga sam i smanjio trajanje utrke s 50% pravog vremena na 25% kako bih i brže napredovao. Za razliku od prošle igre, ovdje ne uskačem u cipele nove momčadi, jer na PS5 je customizacija i moderstvo igre nepostojeće, a defaultno ukrašavanje bolida bez mogućnosti photoshopa su za mene BIG NO. Uskačem u cipele mladog hrvata u usponu - sebe jel. Prva sezona, Aston Martin F1 Team pa da vidimo što možemo u prvoj sezoni i za koje mjesto se boriti.
Prije prve utrke u Bahreinu ušli su u seriju upgradea, pa su neki već uspijeli biti instalirani prije prve utrke. Nisam uspio snimiti uvod u utrku, no od sljedeće će biti pokriveno sve. Kako ću se ugodnije osjećat u vožnji na kontroler, tako ću dizati i samo težinu igre. Nisam navikao ulazit u apex na kontroler, pa će oko svega trebati ipak malo privikavanja. Bilo kako bilo, evo i prve utrke sezone. Nadam se da će te baciti oko.