Genesis nisam imao u planu kupit igru al eto neplanski poslao upit i rijesena mi deluxe edicija za utorak 😃 zena mi rekla da veceras imam edukaciju zvanu heri poter filmovi jer ih nisam nikad gledao xD
Flipper Meta zasad na 88. Jedva čekam sutraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Došlo još recenzija. Na 87 je. Izvrsno.
Brijac Je li ovo neka greška za Standard Edition u sredini? Buni me što je desno na Deluxe verziji jasno navedeno PS4 and PS5 Digital Versions, a u sredini nije, ali piše "PS4" "PS5".
Nightyx Uzet će se (za PS5), čim završim još neke stvari na switchu. Definitivno planiram igrati sa female likom, ak su u pitanju vještice onda neka budu vještice 😃
member Izgleda zbilja jako dobro. Šteta što mi je interes za Harry Potterom umro otprilike tamo 2004 s onim Gary Oldman filmom.
foggy member Izgleda zbilja jako dobro. Šteta što mi je interes za Harry Potterom umro otprilike tamo 2004 s onim Gary Oldman filmom. Imam isti "problem", da je igra 100/100 jednostavno mi se to neda igrat, a filmove sam prestao gledat nakon prvog valjda.
Blitz Ovaj hogwarts je nevjerojatan, velicinom impozantan, detaljima cudesan, a u pejzaz jos takorec nisam ni ugazija. Borba jako intuitivna i zabavna. 6h igre i nikakvi bugovi zasad sta je isto pohvalno s obzirom na kolicinu svega sta se nalazi u svitu. Prica je takodjer dobro sila kao i uvod u samu igru. Ali zaprepastujuce je koliko detalja na svakom koraku.
resident_evil Baš mi je drago da je igra ispala super. Nakon što me Calisto protocol iznevjerio, naučio sam da ipak ne treba prerano donositi zaključke. Frendu je već danas stigla i čim je pređe će mi posuditi. Can't wait!
Genesis prvih sat vremena sasvim solidno, kod kviza se nisam previse opterecivao jer iskreno HP svijet mi ne poznat tako da sam nekako dobio Gryfendorf (il kako god da se pise) na ceremoniji jer mi svejedno oko tih kuca…
Flipper U koju školu vas je razredni klobuk razvrstao? Ja sam trebao biti Hufflepuff, a odabrao Gryffindor. Možda sam se ipak trebao držati prvotnog izbora. 😃 Malo sam pogledao na Jubitou kako druge škole izgledaju, Hufflepuff mi najljepši. Nemam puno igre, ali oduševljava količina detalja.
Flipper wooddiebone ne. Igra izlazi 10. 2., a ako si nabavio deluxe verziju možeš igrati 3 dana ranije.
foggy Flipper ako si nabavio deluxe verziju možeš igrati 3 dana ranije. Nadam se da će ove glupe prakse ukinuti. Plati više, igraj prije… Užas. U svakom slučaju, ljudi guštajte, super da je ispalo dobro, bacat ću oči na dojmove.