kauboj U jednoj od gore navedenih trgovina su rekli da je preorder i zatvoren, ne znam vrijedi li to za sve trgovine za tu igru (što mi nema smisla) ili samo konkretno za tu trgovinu?
resident_evil Flipper Can't wait! Lomim sad koplja dal uzet day one ili ne, a još će tri frenda uzeti tako da mogu posuditi poslje. Ali odgodili su Jedi a to sam htio day one svakako.
wooddiebone Sorcerer Jako zanimljiv layout mape. Isto tako zanimljivo da je Hogsmeade na posebnoj mapi, očekivao sam da će bit integriran u open world.
Sorcerer Šteta što se na PS ne može primijeniti trik sa New Zealand da se može igrati ranije, a dok na PC-u i Xboxu taj trik radi
Flipper Ma global launch je kad SD pošalje deluxe u ponedjeljak, a kurirska služba dostavi u utorak. 😃
Miro Meni propala fizikalija deluxe jebati ga uziman digitalno. Uplatio i sve i doslo manje komada pa san ispao jer san zadnji
[deleted] Ja sam uzeo obicnu fizikaliju jer deluxe nema nigdje. jedva cekam da ovo upalim, izgleda kao hit a po pricama ljudi koji vec igraju necu ostat razocaran.
kauboj [deleted] Također, zivkao trgovine okolo jel imaju Deluxe za preoder ali nitko više nema. Znači iduća subota pravac u SD odmah ujutro.
Genesis nisam imao u planu kupit igru al eto neplanski poslao upit i rijesena mi deluxe edicija za utorak 😃 zena mi rekla da veceras imam edukaciju zvanu heri poter filmovi jer ih nisam nikad gledao xD
Flipper Meta zasad na 88. Jedva čekam sutraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Došlo još recenzija. Na 87 je. Izvrsno.
Brijac Je li ovo neka greška za Standard Edition u sredini? Buni me što je desno na Deluxe verziji jasno navedeno PS4 and PS5 Digital Versions, a u sredini nije, ali piše "PS4" "PS5".
Nightyx Uzet će se (za PS5), čim završim još neke stvari na switchu. Definitivno planiram igrati sa female likom, ak su u pitanju vještice onda neka budu vještice 😃