Hogwarts Legacy (Harry Potter univerzum RPG)
kauboj Mislim da bi morala biti opcija narudžbe i preuzimanja/plaćanja u poslovnici (što ne bi uopće trebalo naplaćivati što se dostave tiče). Tako sam par puta naručivao na drugim mjestima, samo ne znam koliko dugo mogu rezervirati nešto, ali pretpostavljam da 1-2 dana ne bi trebala biti problem.
Ne mogu vjerovati da to moram reći (što se tiče igara naravno), ali slažem se s gospodinom Miroslavom Potterom, odnosno @Miro. Ja sam Miro tek došao u Hogsmeade i zapeo tamo 2 sata. Suluda količina posvećenosti najsitnijim detaljima koja će oduševiti sve (pa čak i none) Harry Potter fanove. Mislim da ću ovo igrati dok ne dođe prinova, nadam se jedno 200 sati minimalno. Dalje nisam igrao previše pa da mogu reći nešto dublje, ali zasad je Hogwarts Legacy čisti užitak.
Jel bitno kojoj kući pripadas,jel se dobivaju posebni questovi ?
Kasniš, već sam mu ja sredil rezervaciju u Areni.
Uzmi obje. S obzirom na potražnju mogao bi zaraditi koji euro s preprodajom za HP fanove.
Jeste ostali pri kući koju ste dobili od Sorting Hat-a ili ste odabrali neku drugu ? Meni dao slytherin (Pure Evil) ali sam ostao pri tome ajde
Nisam neki veliki fan pa ne znam, ali mi je čudno da se može odbiti ono sto ti šešir zada. Ima li neka pozadinsko objašnjenje? Jer koliko se sjećam, HP nije mogao odbiti u prvom filmu.
- Uređivano
Fenix nema. Ja sam ranije povezao WB račun s Wizarding Worldom, odgovorio na pitanja i sortirao me u Hufflepuff, a igra mi opet dala izbor da promijenim. Negdje sam davno pročitao na Twitteru da su to tražili kao igrači da mogu odabrati sami školu koju žele, a ne koju im klobuk odabere.
- Uređivano
Objašnjenje je da ljudi žele igrati ko Gryffindor većinom, pa nisu htjeli raspizditi igrače već na startu s loadanjem sejvova i vraćanjem.
- Uređivano
Najveća šteta je što se ne mogu posjetiti domovi ostalih škola. Ja sam na YT pogledao kako izgledaju drugi i kao velika većina Hogwartsa - bolesno su detaljni. Stvarno kapa dolje developerima. Što se tiče nekih minusa - side questovi su barem zasada bazični i jednostavni, a pojavio se i pokoji tehnički problem kao učitavanje tekstura i nestajanje objekata. Sve sitnice. Ako imate VRR na TV, igrajte na Balanced postavkama. Radi super a i izgleda lijepo.
Mi koji nemamo VRR? Mislim da moj Qled Samsung iz 2019 nema to.
resident_evil ma bez brige imaš 4 ili 5 opcija. Jedna je napucana grafika, drugi je sve to + RT ali pati FPS, treći je taj balanced, pa imaš i performance mode + postoji i performance HFR za sve koje imaju TV od 120hz.
Miro Miro, nisam dobio još tu nevidljivu. Završio s Hogsmeadeom, pa umjesto da idem na main quest, krenuo rješavati neke side misije. Večeras ću malo igrati main quest. Gubim vrijeme po Hogwartsu, imam dojam da ga nisam 10% vidio.