Ljudi ovo je cudo ovo je fantazija od igre. Ako ste fan serijala onda van je ovo cistih 10/10 ako niste ond je 9.5/10.
Kako detaljan i živ svit sa tajnama na svakom kutu, sve izgleda živo ovo je nesto sto smo cekali od kad smo prvu knjigu procitali. Malo sam pozurio sa main questovima samo da otkljucam metlu i za to mi je tribalo bice 4 sata i sad proletiti na metli kroz ovaj svit je uzivancija samo takva.
Cak su i pricu dosta dobro odradilu zanimljivo je i bas vuce sto ce biti dalje mada realno mi fali viditi sve profesore i ucenike iz knjiga u ovoj igri ali onda nebi dobili ovakvu igru nego vise linearnu avanturu.
Za sad je sve odradeno maestralno i igra te lagano uvlaci u svit u radnju sve ide postepeno da te ne optereti sa stotinu stvari.
Trazio san na kojem modu igrati i ostao sam na balanced jer je grafika puno bolja a nije puno dalje od 60fpsa.
Od minusa nekad u animacijama nestane boje odnosno smanji se boja, volio bi da je mapa Hogwartsa bolja i malo bolje postavljanje lika na ekranu kad igras.
Jedva cekan doma doci i nastaviti igrati