Je li ovo neka greška za Standard Edition u sredini? Buni me što je desno na Deluxe verziji jasno navedeno PS4 and PS5 Digital Versions, a u sredini nije, ali piše "PS4" "PS5".

Meni je pisalo kad sam kupio samo PS5 version.

Uzet će se (za PS5), čim završim još neke stvari na switchu.

Definitivno planiram igrati sa female likom, ak su u pitanju vještice onda neka budu vještice 😃

Pa nisu u pitanju vjestice 🙂

Ja uzimam drugi tjedan, taman zavrsim kaj imam jos.

Mene skinuto ceka ali naravno danas bas ima posla na poslu

Izgleda zbilja jako dobro. Šteta što mi je interes za Harry Potterom umro otprilike tamo 2004 s onim Gary Oldman filmom.

member Izgleda zbilja jako dobro. Šteta što mi je interes za Harry Potterom umro otprilike tamo 2004 s onim Gary Oldman filmom.

Imam isti "problem", da je igra 100/100 jednostavno mi se to neda igrat, a filmove sam prestao gledat nakon prvog valjda.

Ovaj hogwarts je nevjerojatan, velicinom impozantan, detaljima cudesan, a u pejzaz jos takorec nisam ni ugazija. Borba jako intuitivna i zabavna. 6h igre i nikakvi bugovi zasad sta je isto pohvalno s obzirom na kolicinu svega sta se nalazi u svitu. Prica je takodjer dobro sila kao i uvod u samu igru. Ali zaprepastujuce je koliko detalja na svakom koraku.

Baš mi je drago da je igra ispala super. Nakon što me Calisto protocol iznevjerio, naučio sam da ipak ne treba prerano donositi zaključke.

Frendu je već danas stigla i čim je pređe će mi posuditi. Can't wait!

prvih sat vremena sasvim solidno, kod kviza se nisam previse opterecivao jer iskreno HP svijet mi ne poznat tako da sam nekako dobio Gryfendorf (il kako god da se pise) na ceremoniji jer mi svejedno oko tih kuca…

U koju školu vas je razredni klobuk razvrstao? Ja sam trebao biti Hufflepuff, a odabrao Gryffindor. Možda sam se ipak trebao držati prvotnog izbora. 😃 Malo sam pogledao na Jubitou kako druge škole izgledaju, Hufflepuff mi najljepši. Nemam puno igre, ali oduševljava količina detalja.

Flipper ako si nabavio deluxe verziju možeš igrati 3 dana ranije.

Nadam se da će ove glupe prakse ukinuti. Plati više, igraj prije… Užas.

U svakom slučaju, ljudi guštajte, super da je ispalo dobro, bacat ću oči na dojmove.

@Tuhy oprosti što te maltretiram, ali ne vidim na SD webshop da imaju igru za PS5 (samo PS4 i PC), imaš kakve info hoće li biti dostupno u subotu ujutro u poslovnicama za Ps5?

kauboj

Tehnički bi morale bit dostupne od petka ujutro, al evo, upravo išo gledat stanje.

Neće bit baš brutalno bijesnih količina sve skupa. Namirit će se web narudžbe, bit će raster po poslovnicama, al nemrem znat po koliko. Vjerojatno par desetaka po jačim poslovnicama, desetak u šljuku poput mog Westgatea.

Možda i griješim pa će ih bit i više nego dovoljno, pogotovo za taj prvi vikend. Ima interesa za igrom, šta je je.

Ljudi ovo je cudo ovo je fantazija od igre. Ako ste fan serijala onda van je ovo cistih 10/10 ako niste ond je 9.5/10.

Kako detaljan i živ svit sa tajnama na svakom kutu, sve izgleda živo ovo je nesto sto smo cekali od kad smo prvu knjigu procitali. Malo sam pozurio sa main questovima samo da otkljucam metlu i za to mi je tribalo bice 4 sata i sad proletiti na metli kroz ovaj svit je uzivancija samo takva.

Cak su i pricu dosta dobro odradilu zanimljivo je i bas vuce sto ce biti dalje mada realno mi fali viditi sve profesore i ucenike iz knjiga u ovoj igri ali onda nebi dobili ovakvu igru nego vise linearnu avanturu.

Za sad je sve odradeno maestralno i igra te lagano uvlaci u svit u radnju sve ide postepeno da te ne optereti sa stotinu stvari.

Trazio san na kojem modu igrati i ostao sam na balanced jer je grafika puno bolja a nije puno dalje od 60fpsa.

Od minusa nekad u animacijama nestane boje odnosno smanji se boja, volio bi da je mapa Hogwartsa bolja i malo bolje postavljanje lika na ekranu kad igras.

Jedva cekan doma doci i nastaviti igrati

Tuhy

Problem je što sam dezuran od petka ujutro do subote ujutro tako da nikako ne mogu u petak, ali bi zato u subotu odmah čim izađem otišao u bilo koju poslovnicu u ZG gdje ima, ako još bude bilo.

Ali neće valjda sve puknut u jednom danu