Hogwarts Legacy (Harry Potter univerzum RPG)
Mozda uzmen ali bez annual zato jer svaki puta uzmen sve i sezone niti ne taknem kad odigran glavni dlc.
Svaka sezona je mini dio sa novim uvodom od 10min i onda igras iste stvari da bi diga level. Glavni dlc da ali sezone nikad vise
A i ekipa se ajmo reci raspala a sa jednom osobom nema boga da zaigran tako ako vidin da je on kupio i igra ja ne uziman
Ajoj ljudi, herc će me strefit. Izašli su previewovi i skroz su pozitivni. Ali skroz. Ja sam mislio da će u najboljem slučaju biti osrednja igra, ali sam se prevario. Čeka nas po svemu što sam vidio i čitao ogroman hit. Sine, nemoj požuriti prije reda se poroditi. Pričekaj termin da stari Flipper može guštat kao prasac. Rodiš li se ranije, jebat ću ti mamu. Tnx.
Ajooooooj! Koliko jedva čekam.
[deleted]
- Uređivano
Jel nasao netko fizicku deluxe na stanju?
Jel ima uopće fizička deluxe za PS5? Vidim samo za ps4 svuda…
Borba izgleda kao za malu djecu.
Kad se miče embargo, zna netko?
resident_evil nisu još rekli.
U jednoj od gore navedenih trgovina su rekli da je preorder i zatvoren, ne znam vrijedi li to za sve trgovine za tu igru (što mi nema smisla) ili samo konkretno za tu trgovinu?
- Uređivano
Can't wait! Lomim sad koplja dal uzet day one ili ne, a još će tri frenda uzeti tako da mogu posuditi poslje. Ali odgodili su Jedi a to sam htio day one svakako.
Jako zanimljiv layout mape.
Isto tako zanimljivo da je Hogsmeade na posebnoj mapi, očekivao sam da će bit integriran u open world.
- Uređivano