• Gaming Vijesti
  • PlayStation 5 u Hrvatsku stiže 19. 11., a prednarudžbe kreću danas

Bude drugi lot još u prednarudžbama. A za launch hrpetina.

Dobio jutros mail od Sancte (neka teta poslala) da je moja narudžba zaprimljena i sve OK, ali da još 100% ne mogu potvrditi da će konzola biti na adresi 19.11. 🙂

Flipper Dobio jutros mail od Sancte (neka teta poslala) da je moja narudžba zaprimljena i sve OK, ali da još 100% ne mogu potvrditi da će konzola biti na adresi 19.11.

Hahahaha. Siječanj, siječanj, siječanj, siječanj, siječanj..........

Siječaaaaaaaaanj

Ma kakav siječanj. 19.11. očekujem je doma. 🙂 Barem za nas koji smo uspjeli prednaručiti u prvom valu.

Flipper Ma kakav siječanj. 19.11. očekujem je doma. 🙂 Barem za nas koji smo uspjeli prednaručiti u prvom valu.

Kak ti piše u narudžbi kad je napravljena?

Je li nam trebaju Pulse 3D slušalice za doživjeti nevjerojatan Tempest 3D audio ili će poslužit i stare Pulsice? 😃

Prestani, otići ćeš u dužničko ropstvo.

Flipper govorili su ovi da će se moći i preko običnih stereo zvucnika.

A nekako sve vise mislim da seru za sve. Utihnili su i za SSD i za kontroler i za zvuk. Marketing = 0

Eto zašto ih nema u USA, jer su dodatne količine poslali u HR 😄

Flipper Prodaj stan i preseli se u kartonsku kutiju, onda će bit za sve konzole i igre Day1.

Ma sutra Sancta ima nove količine. Bit će za sve. 😀

ibor4you Logično, ovdje ipak dobivaju 80 eura po igri. Mi smo klasa i volimo PS.

fatamorgana
            Ovo je onda dobra vijest za sve nas koji smo u prvom krugu narucili!!
            Znaci da ce nama biti isporucena konzola 19.11. S obzirom da sad nude jos...znaci ostalo im je ili su dobili dodatan broj s kojim su vjerojatno sve nase narudzbe uslisene i jos je ostalo pa se i drugima nude na isti datum.

Nije ni tolko veliki skok kolko sam očekival.

#SanctaGoodGuys
            #PreyForTuhy

Kaj je taj Balan?
            I di je Valhalla? 😁

Očekivao sam 600 kn za regularna izdanja. Dobro je, samo je 599.

Zero Još malo i bit će o 600 😛
              Bagra pohlepna.Al kad se sjetim da sam 2005 god. iskeširao 500kn za Gran Turismo 4,i nisu toliko poskupile igre.Zapravo kod nas su oduvijek skupe.Imamo mi para.