• Gaming Vijesti
  • PlayStation 5 u Hrvatsku stiže 19. 11., a prednarudžbe kreću danas

Čudno ta Tele 2 ima još uvijek otvorene narudžbe nakon što je SD zatvorio svoje. Smrdi mi na jedno. Oni neće dobit konzole do siječnja. A možda ni SD neće ih dobit. 😄

Koliko čujem od izvora imaju određeni raspoživi broj.
    Naravno da ih imaju jer nude PS5 isključivo uz ugovor za razliku od SD koja je slobodna prodaja.
    Neće neko uzimati tarifu samo radi konzole.
    Meni se isplatilo kad imam ekipnu tamo i samo dodao opciju uređaj.
    Na kraju me ispadne 3720 kn.
    Tarifa ista i dalje kao i uvjeti te naknada.
    Moguće da me zajebu ali čisto sumnjam.
    Bit će konzola i u pevecu kak je master x rekao.
    Mora nešto ostati za reklamacije također.

Neću biti bezobrazan ali predviđam da bude kao i launch ps4.
    Bit će lagano nestašica umjetno izazvana a njuškalo iznenada bude pun konzola za 700-1000 kn skuplje.
    Naravno nekom logikom pada zaključak da to ne radi običan čovjek nego ljudi zaposleni gdje trebaju biti.

@Tuhy dao sam ti ideju😁

PS2MASTER

I HT ih još ima. Jedan I drugi operater ima osiguranu količinu za launch. Tele2 je incijalno trebao imati preorder samo jučer 18og. Ali kako je kolega rekao mali broj ljudi se sada veže ugovorom da bi uzeo Ps5. Ja sam otkazao Sancti i uzeo od Tele2 jer digital me ispadne 100kn jeftinije (nije do 100kn 🙂 a mobitele preko operatera nikad ne uzimam, tarifu plaćam tako i tako a u slučaju da idem na raskid ugovor u najgorem slučaju moram platit punu cijenu konzole kod njih koja je oko 3500kn. Tako da u mom slučaju je dobar deal.. 3001kn na 24 rate beskamatno. Keš od konzole će bit za druge stvari.

lars82 I HT ih još ima. Jedan I drugi operater ima osiguranu količinu za launch. Tele2 je incijalno trebao imati preorder samo jučer 18og. Ali kako je kolega rekao mali broj ljudi se sada veže ugovorom da bi uzeo Ps5.

Frend mi rekao da je zvao Tele 2 i da oni nece imat nista do sijecnja. Tak su mu rekli

I sta sad, di kupiti PS5? Ce biti negdje u dućanu na dan izlaska. Da lijepo dodem i kupim ako se odlučim za to.

Ja uzeo na ekupi, dostava garantirana od 19.11-23.11. Vjerujem da će i biti tako.
        Bit će i po trgovinama day1 sigurno, ali tu ne očekujte neku količinu. Samo štela i luda sreća za ugrabit komad. I to je to. Zaboravite black friday i popuste, nema konzola do nagodine. Ako bude u krajem sječnja to će biti super.
        Zato tko je jamio sada, jamio je 🙂

Malo si naivan. To se govorilo i za PS4, bili su vaučeri da se osigura primjerak, a onda je Technomarket imao toliko konzola day one da su se popikavali na njih. Preorderi su možda četvrtina zaliha za day one.

A gle volio bih da sam u krivu, pa da svi mogu nabaviti na izlasku svoj primjerak. Ali jako teško.
        Gdje god pogledaš u svijetu rasprodano. Bogate zemlje, velika kupovna moć ali jbg nema više.
        Evo baš žali mi se drug, u švabiji prvi dan puštanja nema di nije probao, sve otišlo..
        Naravno da će ih biti u slobodnoj prodaji po radnjama samo koliko?

PS2MASTER

Nažalost SZK je kod Tele2 full loš i dosta su neinformirani. S obzirom da sam prije radio za njih znam dosta ljudi u backofficeu i potvrdili su mi da imaju određenu količinu za launch date.
        Također, na webu nema više digital edition za uzeti.

A mozda je samo strategija za podignut jos veci hype , prvo sve soldout onda ipak bude za sve

Bude drugi lot još u prednarudžbama. A za launch hrpetina.

Dobio jutros mail od Sancte (neka teta poslala) da je moja narudžba zaprimljena i sve OK, ali da još 100% ne mogu potvrditi da će konzola biti na adresi 19.11. 🙂

Flipper Dobio jutros mail od Sancte (neka teta poslala) da je moja narudžba zaprimljena i sve OK, ali da još 100% ne mogu potvrditi da će konzola biti na adresi 19.11.

Hahahaha. Siječanj, siječanj, siječanj, siječanj, siječanj..........

Siječaaaaaaaaanj

Ma kakav siječanj. 19.11. očekujem je doma. 🙂 Barem za nas koji smo uspjeli prednaručiti u prvom valu.

Flipper Ma kakav siječanj. 19.11. očekujem je doma. 🙂 Barem za nas koji smo uspjeli prednaručiti u prvom valu.

Kak ti piše u narudžbi kad je napravljena?

Je li nam trebaju Pulse 3D slušalice za doživjeti nevjerojatan Tempest 3D audio ili će poslužit i stare Pulsice? 😃