• Gaming Vijesti
  • PlayStation 5 u Hrvatsku stiže 19. 11., a prednarudžbe kreću danas

Flipper Evo kako oni mogu biti jeftiniji od pohlepnih SD trgovaca.Znači da je sve do marže.

munja To će ovisiti i o tome koliko će digitalna konzola biti popularna. Manje igara po oglasnicima = veća cijena.

Maknite se s Infomarka. Pala stranica, a nagovorio sam ženu da mi prednaruči Cyberpunk 2077. Predomislit će se.

Zero previse ljudi i dalje imaju averziju prema internet plačanju i ostavljanju svojin podataka... Mislin da će i dalje bit podosta fizikale vanka

Infomark ima super cijene. Demoni koštaju identično kao i Tlou 2 kad je izašao.

Jedino oni nemaju besplatnu dostavu. Pa ako uzmeš pouzećem, platiš dodatnih 35 kn :/

Treba uzeti u obzir da će RH za 2-5 godina uvesti euro. Onda nam se crno piše..

JoelDrake

Samo što Infomark naplaćuje poštarinu za svaki poslani drek, neovisno o iznosu artikla. Vostalom, jeftinije me Demon's ispao kod Sancte zbog 20% popusta i besplatne poštarine

Ne kritiziram ali ti kakti popusti u SD su smiješni.

Isto kao kad kupuješ suplemente pa ti izbaci kod za popust prije kupnje jbte.
      Psihološki učinak na kupca da ima lažan osjećaj dobre kupovine.

KruxZhlajfa

Upiši "mojih20%" da se ne zajebavas sa anketom. Dobi se na mail ako si prijavljen na njihove promocije

JoelDrake mene su zvali 21.09. da potvrdim i onda mi još ponudili dodatke, dodatni kontroler sam uzela.

Ako imate nekoga u Tcomu da ima magentu 1 odnosno tarifu unlimited a nema uređaja ili ne misli uzimati.
      Uz to ima fixni net ili telefon.

Popričajte jer PS5 možete dobiti za 3020 kn Blu Ray verziju.

Ako to nije dobar deal neznam što je.
      Ja znam da dosta ljudi ima tarife a uređaje kupuju sa strane na njuškalu.
      Zašto ne iskoristiti.

Nek šalju što žele, ako ne dobim u tele2 tražim povrat sredstava i kupim u pevecu.

Koje su to ludosti.

Isto je bilo za ps4 u HR, na kraju su ih imali i za reklamacije i preko.
      Tipičan trgovački trik kako navući neodlučne na kupnju.
      Stvori paniku i lažnu nestašicu!

Malo matematike, pa neće se prodati 10 milijuna na launchu, možda ni 4.
      Također neće svi kupiti PS5, Xbox korisnike zaboravljate?

@Tuhy je li stiglo ovo i u SD? 🙂 Morat ću negdje nabaviti ovu crnu kutiju. Izgleda baš odlično.

Crna kutija je odraz siromaštva, ne treba ti to.

Kolko znam, ne.

Jel se zna oce bit jos preorder dropova ?