PlayStation 5 u Hrvatsku stiže 19. 11., a prednarudžbe kreću danas
Eto zašto ih nema u USA, jer su dodatne količine poslali u HR
Ma sutra Sancta ima nove količine. Bit će za sve.
fatamorgana
Ovo je onda dobra vijest za sve nas koji smo u prvom krugu narucili!!
Znaci da ce nama biti isporucena konzola 19.11. S obzirom da sad nude jos...znaci ostalo im je ili su dobili dodatan broj s kojim su vjerojatno sve nase narudzbe uslisene i jos je ostalo pa se i drugima nude na isti datum.
Kaj je taj Balan?
I di je Valhalla?
Očekivao sam 600 kn za regularna izdanja. Dobro je, samo je 599.
Mislim da bar u ovom slučaju nema smisla pričat o "pohlepnoj bagri".
Igre su vani otišle gore za 20€.
Kod nas 50 kn.
Inicijalno, kad smo pričali o poskupljenju igara,, svi smo već u glavi imali 650 - 750 kn kod nas.
Ne branim ih jer su moji, al ovo su dobre cijene ako idemo realno gledat.
To su ok cijene s obzirom na povišenje. Ali to su Sonyjeve igre i još par manje eksponiranih. Za 3rd party igre većeg renomea ipak očekujem 649-749 kn. Dići će oni polako cijene samo sad nitko ne želi doći u prvi plan pa će to ići postupnije.
Za mene je 600kn abnormalna cifra za videoigre.
Imate kod za 20% popusta na Sancti. Popunite neku anketu koja traje minutu i dobijete kod. Spider-Man za 360kn bude.
- Uređivano
Uzmite u obzir i da će manje trgovine kao i dosad imati još i manje cijene. U praksi će se fizikalija kupovati po manje od 500 kuna ili maksimalno 500.
Cijene polovnih ce mozda divljat prvih godinu dana, kasniie ce se i dalje nabavljat igre za 100-150 kn
- Uređivano
Maknite se s Infomarka. Pala stranica, a nagovorio sam ženu da mi prednaruči Cyberpunk 2077. Predomislit će se.