• Gaming Vijesti
  • PlayStation 5 u Hrvatsku stiže 19. 11., a prednarudžbe kreću danas

Eto zašto ih nema u USA, jer su dodatne količine poslali u HR 😄

Flipper Prodaj stan i preseli se u kartonsku kutiju, onda će bit za sve konzole i igre Day1.

Ma sutra Sancta ima nove količine. Bit će za sve. 😀

ibor4you Logično, ovdje ipak dobivaju 80 eura po igri. Mi smo klasa i volimo PS.

fatamorgana
    Ovo je onda dobra vijest za sve nas koji smo u prvom krugu narucili!!
    Znaci da ce nama biti isporucena konzola 19.11. S obzirom da sad nude jos...znaci ostalo im je ili su dobili dodatan broj s kojim su vjerojatno sve nase narudzbe uslisene i jos je ostalo pa se i drugima nude na isti datum.

Nije ni tolko veliki skok kolko sam očekival.

#SanctaGoodGuys
    #PreyForTuhy

Kaj je taj Balan?
    I di je Valhalla? 😁

Očekivao sam 600 kn za regularna izdanja. Dobro je, samo je 599.

Zero Još malo i bit će o 600 😛
      Bagra pohlepna.Al kad se sjetim da sam 2005 god. iskeširao 500kn za Gran Turismo 4,i nisu toliko poskupile igre.Zapravo kod nas su oduvijek skupe.Imamo mi para.

Mislim da bar u ovom slučaju nema smisla pričat o "pohlepnoj bagri".

Igre su vani otišle gore za 20€.
      Kod nas 50 kn.
      Inicijalno, kad smo pričali o poskupljenju igara,, svi smo već u glavi imali 650 - 750 kn kod nas.

Ne branim ih jer su moji, al ovo su dobre cijene ako idemo realno gledat.

To su ok cijene s obzirom na povišenje. Ali to su Sonyjeve igre i još par manje eksponiranih. Za 3rd party igre većeg renomea ipak očekujem 649-749 kn. Dići će oni polako cijene samo sad nitko ne želi doći u prvi plan pa će to ići postupnije.

Za mene je 600kn abnormalna cifra za videoigre.

Imate kod za 20% popusta na Sancti. Popunite neku anketu koja traje minutu i dobijete kod. Spider-Man za 360kn bude. 🙂

Uzmite u obzir i da će manje trgovine kao i dosad imati još i manje cijene. U praksi će se fizikalija kupovati po manje od 500 kuna ili maksimalno 500.

Cijene polovnih ce mozda divljat prvih godinu dana, kasniie ce se i dalje nabavljat igre za 100-150 kn

Flipper Evo kako oni mogu biti jeftiniji od pohlepnih SD trgovaca.Znači da je sve do marže.

munja To će ovisiti i o tome koliko će digitalna konzola biti popularna. Manje igara po oglasnicima = veća cijena.

Maknite se s Infomarka. Pala stranica, a nagovorio sam ženu da mi prednaruči Cyberpunk 2077. Predomislit će se.