• Fenix

•  
    •  

solidmerlin i to je najveća istina ovdje, koliko god S bio slab

• Heat

•  
    •  
  • Uređivano

A igrivo je na Steam Decku, ne izgleda najbolje, a nije da nije bilo takvih odron vizuala na Series S, koji btw. vrti Starfield.

Kupio iz Kanade igru za PS5. Uz igru dosao deluxe edition kod kojeg kad ukucam na UK store kaze wrong region ili tako nesto. Ima li lijeka?

Btw jeste li primjetili Zeusov spermatozoid na dev logu

• renda

•  
        •  
        •  
        •  

solidmerlin a gle ako ti kod ne radi, daj da ja probam pa ti javim.

I slika ti se ne vidi.

solidmerlin

Apsolutno, probao sam ga po izlasku na PS5 i katastrofa se vrtio.

Heat

Steam Deck ima dosta više RAM-a naspram XSS, što je i developer naveo kao glavni problem. Zapravo, da budem precizan, to su naveli kao problem još 2020. kad je XSS bio predstavljen.

I dalje ga ne vole…🥺🤷

BMW sam bez ikakvih problema presao dva puta na obicnom PS5 na launchu. Jedini problem je bio sa Performance opcijom.
        Cijela igra je, koliko sam vidio, nek i dan dobila i PS5 Pro patch.

ovaj cijeli cirkus sa Series S i pokusaj od MSovih influencera, kad su tvrdili da je Sony platio developera da igra izadje samo na PS i PC, je odmah bio smijesan. Sony nikad nije krio ekskluzivne ugovore sa studijima.
        Eto, i potvrdjeno je da je krumpir zvan Series S kriv. Nije to prva igra koja nije izasla na Xbox zbog Series S

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

Uspio sam deluxe code ukucati na kanadski acc i automatski mi se itemi pojavili na uk accu.

Od svega probanog najbolje mi djeluje performance mode, blur weak, sharp 5, shake 5.

Na 120 i VRR input lag je jak pa sam odustao od toga. Rezi na 65 oledu i 3.5m udaljenosti nemam neke primjedbe.

Djeluje kao dobra igra 😎 evo par brzih slika, puno bolje izgleda sa HDRom

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  

Mlati stapom, samo tvrdo.

Bijem sve bossove koje pronađem. Tiger Vanguard mi je malo pojeo zivce. Gotov ch2. Dobra igra. Kakva borba, koji flow 😱 stalno vuce na igranje. Ne znam kad sam zadnji put igrao u 2h po noci…

solidmerlin Samo deri! Na nekim bossevima se možda namučiš, ali ništa strašno. Taman je težina igre određena. Između GOW Ragnarok i Elden Ringa, ja bih rekao. Mene su namučili baš dosta neki bossevi. Ne bih sada spoilao. Uglavnom, za svakog krajnjeg bossa imaš neki item koji će ti pomoći u borbi, većinom se nalaze u secret područjima. Vjerujem da si Yellow Wind Sagea porazio s Wind Tamerom. Na njemu sam dosta zapeo, npr.

foggy perf, napisao sam gore sve postavke. Bolje mi je nego 30 i 40fps a grafa nije neka razlika. Ima padova ali bar osjetim 60fps flow.

Isplati li se biti treceg tigra u ch2? Izgleda kao puno posla a najtezi od tigrova 🤖