Koliki je ovaj 3. chapter? Sad sam kod hrama nekog, ima li jebenog kraja? Upao sam u jebeni labirtint valjda. Dizajn 2. i 3. chaptera je prilično loš. Opet ću ponoviti da su secreti stvarno secreti. Mislio sam da sam sve očistio kad ono mahuna. Još imam par dijelova gdje ne mogu ući i nemam pojma što sam fulao ili nisam napravio. Nadam se da je idući chapter što se dizajna tiče biti bolji.
Igra je komotno mogla imati mapu, ne bi joj to bio minus. Ne kužim odluku da nema mape jer nije da je istraživanje epsko kao recimo u Elden Ringu, pa da su developeri htjeli dati igraču da ide sam i traži svoj put. Igra je jako dobra, secreti i neke boss borbe su epske, čak je i priča zanimljiva. Kamera zna biti grozna nekad, a ne volim ni "čizanje" u zadnjim trećinama boss borbi gdje ionako zajeban boss postane lud skroz. Nije fer. Uglavnom, nadam se da će kraj još malo 3. chaptera.
BTW, našao sam sasvim slučajno neku secret area i to mi isto smeta. Igra ima na većini mape nevidljive zidove i sad sasvim slučajno probam skočiti dalje i gledaj čuda - boss borba. U većini slučaja tu bi bio nevidljiv zid. Dajte nam mapu jebenu.