Pa nije, ali nije ni souls, mislim da je nabolja usporedba da je neka sredina izmedju te dvije.
Black Myth: Wukong
Ajde ovo otvaranje kutije je GOW
Neki miks svega, sve su naravno pokrali. Ali ima unique fora sa stapom, pa je kao komplet dobro. Kasnije su fajtovi tezi, a jedan period se i meni cinilo da postaje sve lakse
renda nije hardcore ko souls igre
Debatirajuće. Mlatio me jedan opcionalni boss sad par sati kao najteže mrcine u DLCu Elden Ringa.
Dužina čekanja heavy attacka me nervira.
Evo me u chapter 3, igra je prilično dobra, ali puno je tu prostora za napredak. Prvenstveno u combatu, 99% fajtova je isto, samo su animacije drugačije.
- Uređivano
Ok, evo me u ch3 u pagodi i nisu si mogli pomoći, morali su uključiti platformersko smeće a'la Miyazaki.
Najgore je što kombo uhvati, pa pobaca enemya i povuče te preko litice u smrt, ekstremno iritirajuće.
Igranje u zatvorenom prostoru sa više protivnika je govno, ali baš strašno. Kamera ne zna što da radi.
- Uređivano
ThomasAAnderson Zna kamera jako dobro sto radi, doslovno zeli da patimo i padamo u nesvjest kad krene sve letit okolo kamera je dno, tj lock on sistem zabrije
Ja sam upravo pobedio
Crnog međeda
Wukong long šlong big dong međed long gone
Chapter 3, drugi je bio ogroman i zadržao sam se hrpu sati. Pronašao sam svega, najbolji dio igre su secreti kojih ima hrpetina, Nagrade su genijalne kao i boss borbe. Imam dojam da sam puno toga promašio, ali stvarno sam češljao svaki dio detaljno. Na kraju sam otvorio sve i svašta i dobio prejak staff. Uglavnom, živcira igra, ali i vuče stalno na igranje. I jbg,
- Uređivano
prayer loong gone
btw ako netko klikne sliku i spoila si nešto nek me ne krivi uglavnom vrlo zanimljiv fajt.
Dobro je, nakon Chaptera 3 i nekih sitnih područja/štekanja, sve dalje bilo je prihvatljivo i dobro. Chapter 3 je kao pola cijele igre, baš ogroman. Evo me u 4. i guštanje na najjače. Igra daje hrpu itema koji pridonose guštu i vrijede nešto sitno. Sve tako pomalo i sve ima smisla. Odlični armor setovi i oružja, perkovi na setovima… Baš je dobra igra.
Questovi su mi isto super, jedino mi je world design chapter 2 i 3 totalni confusion, baš jako zbunjujuće i sve je isto nekako a ogromno. Teško se orijentirati, često zaboravim gdje sam bio i kud trebam, ali uspio sam. Igranje sad na najjače do pon.
Ja se pridružim sad za vikend.
Tolke čeko igru, a sfušario sa prva 3 dana od izlaska :/
foggy ne znam jesam li ja retardiran ali onaj chapter 2 pješčani me jebe sam tako. Sve sam ostalo riješio do sad, tiger kinga sam ubio ful rano tek kasnije shvatio da je "sjebo" poredak. Malo me ta agresivnost njegoga jebala, a i to što osnovni transformation potpuno useless. Čim se pretvorim instant krene relentless do jaja. Nevjerojatno da su oba zmaja (loongovi) bili jednostavniji za ubit od faking pješčanog a mogu doslovno 1 shotat. Jednostavno taktički fajt pogotovo protiv drugog. Trenutno preferiram igrati sa gigaboink from stealth buildom. Pokušao sam sa majmunima upgrejdanim ali brate potrosi mi skoro svu manu. Imam onaj armor koji ti daje manu kad perf dodge 3x za redom ali nisam zadovoljan sa svojim performansama. Ja se naravno mučim na tipkovnici.
Pokušao sam na tipkovnici igrati sa thrustom i nemoguće je comboat. Isto tako u drugoj combat formi kad se popneš na štap mene boss konzistentno udara u health dok sam na samom vrhu štapa pa mi nije jasno kak to funcionira jer mi obični mobovi skidaju staminu.
Sve u svemu ful zadovoljan igrom za sad.
Živciraju me ove fore kao diže dmg slightly, moderatly i to. Im a numbers guy. Isto tako defence broj mi ne znači ništa. Stavim sve armor što ima armor potion i ostalo i boss mi skine isto štete kao kad nemam :-D a razlika je dupla.
Isto tako kad dignem decoy klona ne vidim mu tajmer nigdje. Jebeni freeze na nekim bossevima traje ravno pol sekunde, ful upgrade. Sa svim engage distance itemima i talentima razlika je ful mala da se u njeg investa. Jednostavno dosta toga nema smisla. Barem po meni.
- Uređivano
fensisuperstar Jednostavno dosta toga nema smisla. Barem po meni.
To ti je kao kad igraš From igru, imaš 420 itema a koristiš ih ravno 0. Neke stvari nemaju definitivno, ali one koje koristim za fajt mi pomažu - naročito HP, Mana i Stamina. Ima dobrih skillova za naučiti, i to pomaže. Neka oružja daju dodatni moveset, i pašu uz određeni stance. Neki Armor setovi također.
Combo je zeznut jer i bossevi imaju combo, nekad po 10 poteza. Poanta je skakukat uz dodge i uvalit koji udarac dok mašu, a završit sa finisherom kad si siguran da to možeš. Iz Light comba prelaziš u finisher brzo i lako, mene tu samo ždere što nekad ne primi taj heavy attack, i heal - udaram po tipki nekad par puta.
Ps - digao si defense duplo na chapteru 2? sa koliko, 12 na 24?
foggy mislim sa 80 na 160.
fensisuperstar Ja ga skoro nisam ni dizao, prvenstveno jer me najviše zrokaju ovi elemental damage bossevi, a to je isto kategorija atributa. Ali da, digao sam lightning na 20% i mrvicu je pomoglo. Sve je mikrometarski, ali navikao sam da je tako.
Haha zove cale, ne moze ubit chapter 2 zadnjeg bossa. Git goodao se preko mene
foggy . Koji si level bio na kraju chaptera 2? Ja sam trenutno 37 riješio sam sve (valjda) i ostao mi pješčani.
Btw jesi rešio ona 2 debila na hardmode ili bez?
Debil koji je u na chapteru 3 na Upper Pagodi stavio hodanje po onim gredama i gore onog letećeg kurčinu nek se napuši. Poginuo sam više puta tu nego od nekih boss govana. Obrisat ću igru samo zbog toga.
Fensi btj, vidim da si gledao tutoriale po netu, kako si sve tako brzo očistio? Varaš kao HDZ.
fensisuperstar Ne znam šta je tebi hardmode Velikog sam prvo. Sve legit, valjda.
E ne znam za level, ne pamtim tocno po chapterima. Moguce da tak nekak ili manje, nisam siguran. Ne ginem puno pa većinom samo idem i to što skupim skupim.
Flipper Igra ima baš te momente kad ti dođe da sve baciš kroz prozor. Ima kasnije par takvih dionica, bio sam dosta lud sad na jednoj I neki fajtovi znaju bit drljavo nepravedni. Negdje baš treba još poliranja, tipa kroz zid te mogu svi, a ti nikog. I onda zablokiraš zbog kamere u nekom mrtvom kamenu jer cijela igra ima 100000000 komada kamenja, a boss te fino kara. Poginem zbog takvih sranja, zbog skilla poneki boss, ali većinom tak neke gluposti.
Ps - guidovi su kita, ja očistim chapter koliko god uspijem, onda malo gledam što sam fulao. Zna bit toga, ima secreta koje ne bih otkrio ni da sam FoggyProduction2.
Flipper kako mogu varati u igri koja je skill based?
Nije da ima tajnih oruzja. 2 secret bossa sam našao slučajno. Doslovno sam u chapteru 2 uletio u arenu misleći da je to to i boss me 1 shotao. A kljuc sam isto tako slucajno našao. Vidiš rupu u zidu i npca kako priča misliš si to je main story. Plus rupu u zidu sam nasao pored main bossa. 5 put sam se izgubio dok sam nasao izlaz iz špilje koja ima 3 izlaza. Jedino što sam guglao je can you jump in wukong. Jebeni CONTROL BTJ
- Uređivano
foggy Ne znam šta je tebi hardmode
ko ubiješ malog prvo veliki se počne derati TATAAAAAA TATAAAAAAAA i pretvori se u jebenog ornsteina phase 2. Relentless totalno. Prvi pokušaj sam ušao bez estusa i mane došao do 30% i umro. Sa time da me tata štakor maltretirao ubio sam njega drugi put i onda je ovaj super saiyan i hp 100% na 10% sa dual slamon. Skočio sa druge strane mape. Nisam bio spreman. Ja se dodgam ovaj baci čekić btj ko thor mu se vrati. Mozeš ofc dovesti oboje na low ubit mu ćaleta i i 1tapat ali ne dobiješ ništa ekstra. U biti dobiješ komad mesa pa sam spawnaš velikog. Btw to sam guglao jer me zanimalo dal sam popušio nešto OP.
@Flipper btw ja sam.chapter 2 ti si chapter 3. Mozda ti varaš :-D
- Uređivano
3070 je dovoljna za 4K DLSS uz pravih 60 FPS-a. Nikakva svemirska računala od 2K što neki briju. Uz FG mod ova igra dostiže vrlo lakih 100+ FPS-a uz normalan odaziv sa fantastičnim vizualima.
PA JEBEMTI MATER. UPALIM BOSSA SAD UPALIM SNIMANJE. TO JE TAJ RAN RUN, KRENEM NA BOSSA DODGAM SVE U PRVIH 20 SEKUNDI, NEŠTO ME LAGANO UDARI ALI SKINUO SAM MU DOSLOVNO 30% HPA TEK KRENUO FIGHT I ONDA MI SE JEBENO SRUŠI IGRA PUŠIŠ MI KURAC
eto.
Ha jouj.
Ja evo izvodim majmunarije. Jako mi je dobro u ovom svijetu
Konačno chapter 4, pa majku ti vidim ovo je samo trajalo i trajalo. Prilično sam siguran da sam neke stvari i propustio, nemam više živce za taj dio.
- Uređivano
Upalio na ultra da uradim screenshot
btw iz nekog razloga kad upalim FSR sa frage generationom imam flickering na main monitoru. ali nemam ga na drugom monitoru. Doslovno ako odem u settingse i stavim da mi bira drugi monitor nemam flickering. Čudno.
Sad sam si ugasio framegen i prebacio na DLSS i iako je nešto manje fpsa jebo mater ako mi igra nije fluidnija sa DLSSom.
Kakvi su priča i produkcija?
Fenix produkcija vrhunska, priča je ok ako zabrijavaš na kinesku mitologiju journey to the west i te šeme.
ima dosta "epic" momenta kao u animeima kad dolazi onaj big bad motherfucker izmjenjujete si poglede on ti prijeti ti ga ubiješ i onda on sa zadnjim izdahom krene pričati sebi u bradu one šeme tipa "OH KAKO SAM JU VOLIO, KLARAAAAAAAAAAAAAAA…". Dost dramatično.
- Uređivano
Problem s izostankom ženskih likova do sad u ovih mojih cca 27h igranja je taj što su bile na ekranu nekih ukupno 10 minuta i svaka je apsolutna pičoka najvišeg kalibra za kojom bi momentalno prekinuo svoj quest i dao joj da mi radi nastrane stvari ravno u dupe. Ostalih 26h i 50min na ekranu su majmuni, svinje i paukovi i iskreno, rađe bi gledao i ja pičke tako da kužim kritiku.
- Uređivano
Koliki je ovaj 3. chapter? Sad sam kod hrama nekog, ima li jebenog kraja? Upao sam u jebeni labirtint valjda. Dizajn 2. i 3. chaptera je prilično loš. Opet ću ponoviti da su secreti stvarno secreti. Mislio sam da sam sve očistio kad ono mahuna. Još imam par dijelova gdje ne mogu ući i nemam pojma što sam fulao ili nisam napravio. Nadam se da je idući chapter što se dizajna tiče biti bolji.
Igra je komotno mogla imati mapu, ne bi joj to bio minus. Ne kužim odluku da nema mape jer nije da je istraživanje epsko kao recimo u Elden Ringu, pa da su developeri htjeli dati igraču da ide sam i traži svoj put. Igra je jako dobra, secreti i neke boss borbe su epske, čak je i priča zanimljiva. Kamera zna biti grozna nekad, a ne volim ni "čizanje" u zadnjim trećinama boss borbi gdje ionako zajeban boss postane lud skroz. Nije fer. Uglavnom, nadam se da će kraj još malo 3. chaptera.
BTW, našao sam sasvim slučajno neku secret area i to mi isto smeta. Igra ima na većini mape nevidljive zidove i sad sasvim slučajno probam skočiti dalje i gledaj čuda - boss borba. U većini slučaja tu bi bio nevidljiv zid. Dajte nam mapu jebenu.