Black Myth: Wukong
Uspio sam deluxe code ukucati na kanadski acc i automatski mi se itemi pojavili na uk accu.
Od svega probanog najbolje mi djeluje performance mode, blur weak, sharp 5, shake 5.
Na 120 i VRR input lag je jak pa sam odustao od toga. Rezi na 65 oledu i 3.5m udaljenosti nemam neke primjedbe.
Djeluje kao dobra igra evo par brzih slika, puno bolje izgleda sa HDRom
Mlati stapom, samo tvrdo.
- Uređivano
solidmerlin Samo deri! Na nekim bossevima se možda namučiš, ali ništa strašno. Taman je težina igre određena. Između GOW Ragnarok i Elden Ringa, ja bih rekao. Mene su namučili baš dosta neki bossevi. Ne bih sada spoilao. Uglavnom, za svakog krajnjeg bossa imaš neki item koji će ti pomoći u borbi, većinom se nalaze u secret područjima. Vjerujem da si Yellow Wind Sagea porazio s Wind Tamerom. Na njemu sam dosta zapeo, npr.
solidmerlin Na kojem modu dereš? Performance ili?
- Uređivano
foggy perf, napisao sam gore sve postavke. Bolje mi je nego 30 i 40fps a grafa nije neka razlika. Ima padova ali bar osjetim 60fps flow.
Isplati li se biti treceg tigra u ch2? Izgleda kao puno posla a najtezi od tigrova
- Uređivano
solidmerlin Kak ti djeluje performance mode? Zanima me iz prve ruke sad kad si svjež, jel osjetiš lag i koliko?
solidmerlin Isplati li se biti treceg tigra u ch2? Izgleda kao puno posla a najtezi od tigrova
Nemam pojma iskreno, znam da prvog moraš ja mislim, a dalje je optional. Ma sve treba biti
- Uređivano
Ne znam koji ti je treći, ali zadnji koji mi je ostao me razvaljivao uzduž i poprijeko tako dugo dok nisam prošao kompletni ch2 i nakon bossa dobio određene upgrejde i skillove, nakon tog sam se vratio i ubio ga u pojam do suza
foggy nema laga u perf mod, samo u 120 VRR, bas je gadan. Jedino problem imam sa slabom vibracijom pa ne znam uvijek kad pretrpim stetu. Pojacao sam i na konzoli vibru na max pa je malo bolje.
Trenutno sam u Pogoda realm
ThomasAAnderson mozdavse kasnije vratim na 3rd Tiger. Prvi je u bazenu krvi, drugi pred pustinjom gdje je Bug boss i treci negdje pod zemljom.
solidmerlin nema laga u perf mod
Jesu nešto fixali oko toga? Jer na healanju je bilo malo, ponekad i ovak - ništa strašno da se razumijemo (kao što su neki ovdje pričali da je neigrivo).
Onda super, meni je ostao NG+ pa se mozda nekad vrnem.
Svakako se mozes vratit kasnije, iako je meni bilo super naučit malo te teže fajtove.
foggy Jer na healanju je bilo malo, ponekad i ovak - ništa strašno da se razumijemo
Nije to lag nego default delay. Treba sekunda da izvadis estus i nagnes. Kao u Dark Souls 2 sa onim kamenjima.
- Uređivano
solidmerlin Ma to nema veze s mozgom, samo to mogu rec za healanje. To nije nikakav feature, da mi od 8 puta 3 puta primi.
Also, kad smo tu, DS2 sucks
- Uređivano
solidmerlin Presao.
Healanje je bio legit problem, svi su se bunili. Mozda su sad to i fixali sto je super ako jesu. Monke
foggy nemam pojma kako je bilo, meni je sad normala nije mi se desavalo da umrem zbog hilanja.
solidmerlin good job agent solidni deri dalje
I meni se igra ovo čudo jer pratim od prve najave. Ali nekako sam se ohladio kad su krenule recenzije i usporedbe koliko se bolje vrti na PC-u.
Ni sam ne znam zašto ne kupim PC i uživam do kraja. Ionako bi igrao PC preko joypada i preko telke.
Dvoumim se između kupnje PS5 PRO (prije nego izađe GTA 6) ili da uzmem novi PC. Vjerujem da bi za 2k € mogao dobiti dobru pilu.
resident_evil Ja sam igrao na "base" PS5 i Quality modeu i bilo je sve ok. Uživao i igrao bez problema. Tako da možeš sigurno bez Pro konzole, a i PC-ja.
- Uređivano
resident_evil kakav pc, kupi Pro. Zene se loze na njega a djeca ga vole.
Bokte ovaj Wukong je GOTY uz Indianu
Ne znam kad sam okusio ovako dobru borbu. Kratos, Bayonetta, Dante, Stelar Babe, Automata i Sekiro mogu ga oblanjat Mankiju.
Igra nema fakin parry/deflect, brake stance, dvije - tri energije, dvije boss faze i ostale gluparije. Tnx China.
Sinoc gledam neki video i skontam da estus flask (Grouds) nisam jos ni jednom pojacao a skoro sam na pola igre