Ne bi me previše oduševile najave "upgrejdanih" verzija Gow-a, Tlou2, Tsushime...

Mislim, neke od njih bi sigurno opet odigral, al opet, radi se o igrama koje su relativno nedavno izašle (kak koja), nekako mi guranje tak nečeg nije ono sa čim bi se trebao popratiti launch nove konzole.

Remake Demona ipak dolazi gro godina nakon izlaska originalne igre i meni je on zagarantirana Day 1 kupovina.
Vjerojatno i Witcher 3, makar, sad već sam sebi smrdim malo na licemjera 🙂...

Sad kad si spomenuo Witchera 3, cak mi je i zao sto sam ga prvi put odigrao na OG PS4 cim je igra izasla. Daleko od toga da mi nije bila dobra ali definitvno bi vise uzivao da sam prvi prelazak napravio nakon par godina kad je pala cijena i kad je igra dobila 20+ patcheva pa sad lijepo drugi prelazak na PS5. Sad me bas i toliko ne zanima, vise me zanima TLOU 2 i GoT.

Pa nije valjda.

EDIT
Ah, da. Nije svijet još spreman da vidi to. A kad ono, remaster. 😁

UI, PS Store su kriminalno loši. Ne nadam se nekom većem upgrade-u, možda malo poboljšaju, ali nekako mislim da možda bude "manje loše", a ne bolje.
Ne zna Japanac dizajn napraviti, ozbiljno to tvrdim, pogledajte im aute...

Ne zanimaju me remakeovi, remasteri ni ostale kombijanacije instatn jela iz mikrovalne. Želim nove stvari, ali bez tetris style indijanaca.

Želim da igre budu grafički na razini tehnološkog razvoja, ali nije mi to uvjet koji mi prodaje sve, npr. remaster GOW s još boljom grafikom na PS5 mi ne znači apsolutno ništa. Da mi daju besplatan upgrade cijele moje kolekcija na PS5, svejedno ne bih uzeo konzolu samo zbog toga.

Matador nemoj mi tako protiv nove Mazde 3

Ma UI ce bit fin, sa SSDom ima da leti sve. Ovo vise nemogu trpit da dok igram Warzone mi treba prokletih 2min da udem u party ili poruku.

DarkPunisher
      Ubodu tu i tamo nešto. 😃 Osobno mi nova Mazda nije nešto. Generacija prije mi je čak bolja.
      Mene više smeta neinuitivnost sučelja nego sama brzina. Dok iskopam nešto u settingsima, prođe cijela viječnost.
      S SSD-om bi to moralo letiti.

Ljudi čim omoguće preorder ako želite day one konzolu, udrite odmah po preorder gumbu. Očekuje se na startu puno veća potražnja u odnosu na PS4. Ja se nadam da će prednarudžbe biti otvorene od srijede odmah.

chono7 zašto mene ne zoveš??
        Prvo me u Istri nisi na Buru zvao, sad ni na discord?? 🤣

Ja ću doć, ali mjutajte Fensija, jer qrtza ne čujem kad je on u chatu. 🤣

Jedna brzinska anketa, pliz odgovorite. Gledate li ovakve konfe na mobitelu ili nečem drugom?

Glasuj reakcijama:
          Na mobitelu: 😆 .................................................... Na nečem drugom: ❤️

Ako baš gledam, onda na telki, preko plejke, na jubitu.

Ako sam s vama na discordu, onda za kompom.

Onda ću razdvojit livestream i komentare, jer kad su zajedno onda se uspori.

Gledajte stream gdje hocete, a komentirajte ovdje s mobitela. Postovi ce se ucitavat instantno.

Tzereen Ako sam s vama na discordu, onda za kompom.

S nama si, Fensi će pokazat sise