DarkPunisher
Ubodu tu i tamo nešto. 😃 Osobno mi nova Mazda nije nešto. Generacija prije mi je čak bolja.
Mene više smeta neinuitivnost sučelja nego sama brzina. Dok iskopam nešto u settingsima, prođe cijela viječnost.
S SSD-om bi to moralo letiti.

Ljudi čim omoguće preorder ako želite day one konzolu, udrite odmah po preorder gumbu. Očekuje se na startu puno veća potražnja u odnosu na PS4. Ja se nadam da će prednarudžbe biti otvorene od srijede odmah.

chono7 zašto mene ne zoveš??
    Prvo me u Istri nisi na Buru zvao, sad ni na discord?? 🤣

Ja ću doć, ali mjutajte Fensija, jer qrtza ne čujem kad je on u chatu. 🤣

Jedna brzinska anketa, pliz odgovorite. Gledate li ovakve konfe na mobitelu ili nečem drugom?

Glasuj reakcijama:
      Na mobitelu: 😆 .................................................... Na nečem drugom: ❤️

Ako baš gledam, onda na telki, preko plejke, na jubitu.

Ako sam s vama na discordu, onda za kompom.

Onda ću razdvojit livestream i komentare, jer kad su zajedno onda se uspori.

Gledajte stream gdje hocete, a komentirajte ovdje s mobitela. Postovi ce se ucitavat instantno.

Tzereen Ako sam s vama na discordu, onda za kompom.

S nama si, Fensi će pokazat sise

Još 5 sati do PS5 eventa!!

Taman si napravim večeru za ubit vola !

Ja si za svaku PS konfu vec po tradiciji pripremim cipsa, king kong energy iz lidla i zenu zaposlim da napravi svoje specijalne mini pizze.

Nekada je to bilo nešto čemu sam se veselio cijelu godinu za E3. Sad je srecom svaka 2 mjeseca.

Fenix king kong iz Lidla

Kong Strong.

Poštuj gamerski shit tier otrov za maratone. To i kauflandov Crazy Wolf su odradili noći i noći Destiny raidova.

Ja cu biti na poslu u to vreme, trudicu se da ne proveravam sta se desava (siguran sam da necu u tome uspeti), pa kad dodjem kuci polako.