chono7 @fensisuperstar @wooddiebone @hulahopka @Fico @Fenix veceras na Discord? Meni ce se srce rastopiti! Ali ako prikazu Kenu opet, a ne kada cujem Fensija 😂
Tzereen chono7 zašto mene ne zoveš?? Prvo me u Istri nisi na Buru zvao, sad ni na discord?? 🤣 Ja ću doć, ali mjutajte Fensija, jer qrtza ne čujem kad je on u chatu. 🤣
fensisuperstar chono7 @fensisuperstar @wooddiebone @hulahopka @FicoLegend @Fenix veceras na Discord? Meni ce se srce rastopiti! Ali ako prikazu Kenu opet, a ne kada cujem Fensija Tzereen Ja ću doć, ali mjutajte Fensija, jer qrtza ne čujem kad je on u chatu. 🤣 kakve provokacije. @weky ako nisi večeras na discordu Fići ili meni bi mogao okliznuti prst slučajno 😃
Fenix Jedna brzinska anketa, pliz odgovorite. Gledate li ovakve konfe na mobitelu ili nečem drugom? Glasuj reakcijama: Na mobitelu: 😆 .................................................... Na nečem drugom: ❤️
Tzereen Ako baš gledam, onda na telki, preko plejke, na jubitu. Ako sam s vama na discordu, onda za kompom.
Fenix Onda ću razdvojit livestream i komentare, jer kad su zajedno onda se uspori. Gledajte stream gdje hocete, a komentirajte ovdje s mobitela. Postovi ce se ucitavat instantno.
Fenix Ja si za svaku PS konfu vec po tradiciji pripremim cipsa, king kong energy iz lidla i zenu zaposlim da napravi svoje specijalne mini pizze. Nekada je to bilo nešto čemu sam se veselio cijelu godinu za E3. Sad je srecom svaka 2 mjeseca.
weky Fenix king kong iz Lidla Kong Strong. Poštuj gamerski shit tier otrov za maratone. To i kauflandov Crazy Wolf su odradili noći i noći Destiny raidova.
AbelKOsMos Ja cu biti na poslu u to vreme, trudicu se da ne proveravam sta se desava (siguran sam da necu u tome uspeti), pa kad dodjem kuci polako.