Icek Može prevod i objašnjenje ovih kratica za nas neuke?

VRR - > KOŠTA
ALLM - > MNOGO
HFR -> PUNO
NVIDIA G-Sync -> PCMR BRO!

LG ima spremnu novu liniju monitora, televizora i ostalih sranja u virtualnoj igri u kojoj možeš viditi sve modele i što nude i sve je spremno za nove konzole i novu seriju rtx grafičkih. ;-)

@Icek ajde jebote našalio sam se 😃

Variable Refresh Rate
    Auto Low Latency Mode
    High frame rate
    i naravno g-sync za sinhronizaciju panela i uređaja

fensisuperstar
      I sad molim te objasni što to znači i kako to funkcionira 🙂 Nama laicima koji ne kužimo te PC spike.

Ovako, kolko sam vidio, Nvidia 3080 benchmarkovi su zakazani za 6am PT il 15 sati po naški, PS5 prezentacija u 1pm PT il 22 sata po naški. U čem je problem? Ja vidim problem za Nvidiu što ide prerano sa benchmarkovima, tak da će PS5 prezentacija zasjeniti sve njene recenzije za 349$ il 399$ i Demon's Souls Remakeom

Nvidia na aparatima

fensisuperstar
        I sad molim te objasni što to znači i kako to funkcionira 🙂 Nama laicima koji ne kužimo te PC spike.

LJUDI!!!

Našao sam rješenje za sve naše probleme.

Ultimativni living room PC:

Icek
          HDMI 2.1 donosi Dynamic HDR i VRR, ALLM!
          Odlična opcija za gamere je to što su novi televizori kompatibilni s promjenjivom frekvencijom osvježavanja (Variable Refresh Rate), kao i automatskim načinom rada s malim kašnjenjem (Automatic Low Latency Mode) koji pomaže u prikazu čiste slike, bez njenog trzanja ili trganja.

fensisuperstar
            Jesam, odlično je, ma LG je brutalan s OLED ekranima, s implementacijom HDMI 2.1 VRR, ALLM i g-sync će pomesti Samsung, Panasonic, Sony, Philips i sl.

JoelDrake Jesam, odlično je, ma LG je brutalan s OLED ekranima, s implementacijom HDMI 2.1 VRR, ALLM i g-sync će pomesti Samsung, Panasonic, Sony Philips i sl.

pazi što pišeš da ne bi satrali po forumu. 😃 Baš me samo zanima koliko će ti oled 4k 120 hz monitori biti.