LJUDI!!!
Našao sam rješenje za sve naše probleme.
Ultimativni living room PC:
LJUDI!!!
Našao sam rješenje za sve naše probleme.
Ultimativni living room PC:
sve do trenutka dok se ps4 nije pregrijao
Genuine Playstation experience.
nvidia može kupit Sony. To je vama jasno right?
@chono7 sad se neće javit na ovo.
fensisuperstar necu, neka zive u neznanju. Sony je patuljak naspram Nvidie.
Icek
HDMI 2.1 donosi Dynamic HDR i VRR, ALLM!
Odlična opcija za gamere je to što su novi televizori kompatibilni s promjenjivom frekvencijom osvježavanja (Variable Refresh Rate), kao i automatskim načinom rada s malim kašnjenjem (Automatic Low Latency Mode) koji pomaže u prikazu čiste slike, bez njenog trzanja ili trganja.
@JoelDrake vec sam mu ja objasnio detaljno u PMu
btw jesi pogledao ono sa novim LG lineupom što sam ti linkao?
fensisuperstar
Jesam, odlično je, ma LG je brutalan s OLED ekranima, s implementacijom HDMI 2.1 VRR, ALLM i g-sync će pomesti Samsung, Panasonic, Sony, Philips i sl.
JoelDrake Jesam, odlično je, ma LG je brutalan s OLED ekranima, s implementacijom HDMI 2.1 VRR, ALLM i g-sync će pomesti Samsung, Panasonic, Sony Philips i sl.
pazi što pišeš da ne bi satrali po forumu. Baš me samo zanima koliko će ti oled 4k 120 hz monitori biti.
fensisuperstar
Jel mislis na onaj CX model od 48" što ga reklamiraju kao tv/monitor, kod nas je taj 55" 10 000 kn dok 48" nemaju kod naš baš u ponudi!
JoelDrake
Ova slika je baš loš primjer za prikazat HDR.
Prva slika je HDR fotka, druge dvine samo imaju promjenjen kontrast i sturation.
wooddiebone a svi takvi "primjeri" funkcionalnosti na telkama su pretjerani. U svim brošurama.
Btw, i dalje pitanje - radje 55" OLED s HDMI 2.1 ili 65" LCD s HDMI 2.0?
Tzereen
Da al ovo mi baš ne valja skroz jer je primjer za SDR zapravo totalno HDR fotka.
Vidi se puno detalja u sjenama, ali i u highlightima.
Kod SDRa nemreš to dobit. SDR ima dobro eksponirane sijene ILI highlighte. Nemre oboje.
To je poanta HDRa.
Tak sam ja brijao kad sam uzeo svoj trenutni TV. Pa sam uzeo 46 umjesto 55.
Sad sam skužio da mi je veličina ipak prioritet. A i dalje sam uvjerenja da 2.1 nije gamechanger. I da, volim OLED. I na mobitelu i na Viti. Ali za TV me jednostavno prestrah davat dve mjesečne plaće pa dobit burn in. Kolko god da je crna crna.
Realno, odlični faldovi su itekako dobri za filmove. Pa i za gaming.