fensisuperstar trololol
To su neke svete PC grafulje.
fensisuperstar trololol
To su neke svete PC grafulje.
Nisam mislio da cu to ikad reci, ali... Kako vam se da?
yakuza_stinger infinite stamina bro. mi pisijaši pretisnemo ~ tildu i pišemo hakove.
yakuza_stinger Kako
Kakali smo kad smo bili mali, sada seremo ko veliki.
Ja baš uživam čitajući obje strane, no sarcasm.
fensisuperstar Mislim da je do korisnika
Biće!
Ili zato jer koristiš 5% takta igrajući PoE.
yakuza_stinger dizemo aktivnost na forumu, privlacimo velike sponzore da napunimo Fenixu kesu
Tzereen Biće!
Ili zato jer koristiš 5% takta igrajući PoE.
vjeruj mi kad upalim u opcijama advanced light pizdarije i popalim sve te kineske (@Fico china namba uan )mikrotransakcije u svom hideoutu zna past fps ispod 50. ali ono bukvalno CPU udara 100% i dere se GASI JEBENE BAKLJE GASI JEBENE DISKO KUGLE. ako imaš slabiji PC uđeš u moj hideout i ugasi ti se računalo. Taj fazon. Naravno u normalnoj igri udara 60 zakucano sa 450 trilijuna efekta na ekranu.
Icek Može prevod i objašnjenje ovih kratica za nas neuke?
VRR - > KOŠTA
ALLM - > MNOGO
HFR -> PUNO
NVIDIA G-Sync -> PCMR BRO!
LG ima spremnu novu liniju monitora, televizora i ostalih sranja u virtualnoj igri u kojoj možeš viditi sve modele i što nude i sve je spremno za nove konzole i novu seriju rtx grafičkih. ;-)
fensisuperstar
A fkt sam lijepo zamolio za objašnjenje.
@Icek ajde jebote našalio sam se
Variable Refresh Rate
Auto Low Latency Mode
High frame rate
i naravno g-sync za sinhronizaciju panela i uređaja
Ukratko, nebitnjava
fensisuperstar
I sad molim te objasni što to znači i kako to funkcionira Nama laicima koji ne kužimo te PC spike.
Ovako, kolko sam vidio, Nvidia 3080 benchmarkovi su zakazani za 6am PT il 15 sati po naški, PS5 prezentacija u 1pm PT il 22 sata po naški. U čem je problem? Ja vidim problem za Nvidiu što ide prerano sa benchmarkovima, tak da će PS5 prezentacija zasjeniti sve njene recenzije za 349$ il 399$ i Demon's Souls Remakeom
Nvidia na aparatima
yakuza_stinger go back to Korčula!