Ja baš uživam čitajući obje strane, no sarcasm.

yakuza_stinger dizemo aktivnost na forumu, privlacimo velike sponzore da napunimo Fenixu kesu

Tzereen Biće!
Ili zato jer koristiš 5% takta igrajući PoE. 😛

vjeruj mi kad upalim u opcijama advanced light pizdarije i popalim sve te kineske (@Fico china namba uan )mikrotransakcije u svom hideoutu zna past fps ispod 50. ali ono bukvalno CPU udara 100% i dere se GASI JEBENE BAKLJE GASI JEBENE DISKO KUGLE. ako imaš slabiji PC uđeš u moj hideout i ugasi ti se računalo. Taj fazon. Naravno u normalnoj igri udara 60 zakucano sa 450 trilijuna efekta na ekranu.

Nexus Pa nije stvar u HDMI 2.1 samo u tih 4k 60/120 fps. Stvar je da dobijaš nekoliko novih tehnologija koje će pripomoći kvalitetnijem prikazu slike na ekranu poput novina kao što su VRR, ALLM, HFR i NVIDIA G-Sync. Sve to podržavat će nove konzole i televizori s HDMI 2.1 sučeljem.

Icek Može prevod i objašnjenje ovih kratica za nas neuke?

VRR - > KOŠTA
      ALLM - > MNOGO
      HFR -> PUNO
      NVIDIA G-Sync -> PCMR BRO!

LG ima spremnu novu liniju monitora, televizora i ostalih sranja u virtualnoj igri u kojoj možeš viditi sve modele i što nude i sve je spremno za nove konzole i novu seriju rtx grafičkih. ;-)

@Icek ajde jebote našalio sam se 😃

Variable Refresh Rate
        Auto Low Latency Mode
        High frame rate
        i naravno g-sync za sinhronizaciju panela i uređaja

fensisuperstar
          I sad molim te objasni što to znači i kako to funkcionira 🙂 Nama laicima koji ne kužimo te PC spike.

Ovako, kolko sam vidio, Nvidia 3080 benchmarkovi su zakazani za 6am PT il 15 sati po naški, PS5 prezentacija u 1pm PT il 22 sata po naški. U čem je problem? Ja vidim problem za Nvidiu što ide prerano sa benchmarkovima, tak da će PS5 prezentacija zasjeniti sve njene recenzije za 349$ il 399$ i Demon's Souls Remakeom

Nvidia na aparatima