chono7
Ne, sad fakat pitam iz svoje perspektive. Vidim da takvu strani opće niste zamislili da postoji. Ovu koju si ti naveo, zagovarate već neko vrijeme kroz ove postove.
Btw, kak može stolica bit udobnija od kauča, dvosjeda, fotelje, kreveta, pa čak i da je gamerska, anatomska od 2500 kn?
Poanta zašto to pričam je da nisu svi gameri takvi da traže najviše fps-a, osvježavanja, ne znam čega, da ne ulazim u tehnički stranu. Već samo žele doć doma, stisnut PS gumb, zavalit se na kauč i sterat sve kvragu i opustit se.
Ko što svaki čovjek ne želi najbrži i najbolji auto, već najudobniji. Ne znači da ne voli aute, al mu prioritet nije na tome ubrzava li za 7,4 ili 9,1 sekundu do 100.
@Fico , za tebe ne znam zašto si tako PCMR postao, ali mlad si. 😃 Ne mislim to uvredljivo, već se sjećam sebe u tim godinama. Isto tako bi zagovarao PC.
Btw, imam i steam link i tablet I mobitel i mogu streamat i sve mi je jasno. Al na kraju dana, ugodnije je jednostavno spojiti konzolu i igrat. Nije situacija ko nekad da su igre na konzoli jako zakinute naspram PC-a. Sad je level na kojem su na konzolama definitivno dovoljan.
Jednostavno me to nadmetanje više ne pali. To je možda osnovna poanta. A i ovdje se često spominje kako to nadmetanje nije zdravo, nije lijepo, nije ugodno, ali ga se i dalje svaki dan zagovara. Daj, ajmo više voljet sve igre i sve platforme. Zašto bi ljubav trebala biti nauštrb nečeg drugog.