Pa eto posteno od njih, dali su Xu 15tak dana uživanja u spotlightu

prayer
ja još nisam ni zaštitnu foliju skinuo! 😃

Ali mi je fakat lep. Nisam ga previše dirao pa ne znam jel kvaliteta plastike bolja il lošija od originala, ali fakat je lep. Ko ja.

Genesis

Vostalmo, čini se Sony neće sve objaviti. Možda još čuvaju za jedan even 🤔

Cijenu moraju objaviti. I vidjet ćemo Spider-Mana sigurno. A šuška se i God of War PS5 upgrade. 🙂 Sumnjam da će biti GoW 2.

@chono7 malo pederski od nvidije. Nije im bilo dovoljno pregazit ih jednom. Sad žele oduzeti moć prezentaciji.
Leave Playstation5-chan alone!

Mene zanima hoće li pokazati GTA V za PS5, TLOU Part II za PS5, Days Gone za PS5 i God of War za PS5. Sve u 4K, barem 60FPS-a, ray-tracingom i globalnom iluminacijom. 🙂

Ja ne spavam uopće do srijede u 21h.
    A nakon toga tek neću moć spavat idućih pet-šest dana.

munja i opet pogrešno razmišljaš. playstation 5 će najvjerojatnije biti najrprodavanija konzola od nove generacije hardvera. to je činjenica. Ali nvidija će oduzeti sonyu puno medijskog prostora sa time što će na isti dan svi veliki youtuberi i mediji moći pokazati review grafičkih kartica.
    Na kraju Nvidija će dominirati na PC tržištul boli njih kifla, ali se playstation sa manjom medijskom pratnjom mora boriti sa konzolom koja je trenutno best buy za međugeneracijski skok, series S-om. tak im i treba kad su pičke prvi išli staviti presicu 1 dan prije početka prodaje RTX serije 3000. dobit će što su tražili.

Valjda ti je jasno da ce sva medijska pozornost bit na sonyu 16.9., malo koga je briga za Nvidiju. I slazen se sa tobon, dobit ce sta su trazili, ko i zadnjih 10 godina ce internet apsolutno ekspodirat nakon full predstavljanja PS5. Xboxa se nikad nije trazija komad vise, vjerojatno ni nece a PS ce i dalje ic ko burek u šiptara.

Opet Nvidija nije Sonyu nikakva konkurencija, a xbox mu je bija konkurencija onih prvih par godina u PS3 eri.

Promini ovo iz xboxa u nvidiu. Virujen da ste vas par "likova " zgadili brend ljudima sa foruma za vike vikova.

Konkurencija mu je vise nego sto mislis. Marketinski, Sonyev next gen je postao last gen izlaskom Ampere serije. O tome pisu svi relevantni siteovi, o tome bruji cijela zajednica. Mamica i tatica koji kupe konzolu sinu o tome ne vode racuna. Meni starom prdonji ne pada na pamet davat lovu za ps5 pored ovakve Nvidije. Jednostavno ne. Za tu lovu dobijem duplo bolji komad hardwarea, ako ne i vise