Glavno je da snize cijenu ps5 da može konkurirati xboxu a sta se tiće igara tu
su jaki...

"Before PlayStation 5 launches this holiday, we wanted to give you one more look at some of the great games coming to PS5 at launch (and beyond!).
    Our next digital showcase will weigh in at around 40 minutes, and feature updates on the latest titles from Worldwide Studios and our world-class development partners."

Znači, neće biti najave novih igara?

jooiixxx !
    pripremam raketlin za vožnju kroz Chicago 🤣

pacov Kako će sniziti cijenu ako je još nisu niti objavili?

Bude mozda showcase sto nas ceka ovu generaciju, sto bi bilo odlicno za igrace, ali i Sony u ovom trenutku

Xbox ekipa:

Meni najvažniji hint je ova tamna verzija konzole,bijela mi nije baš... očekujem 400-500$ i to je to...i neki novi hit...

Nek bude i 449€,sigurno ga ne kupujem prije 2022 god.Pa nema nikakvih igara na launchu.
    pacov Da,imaju strašno puno igara za launch.XSX na aparatima

Ja bi štel da već na launchu budu Spiderman Limited Edition konzola. Omg!
      Da je i 500kn skuplja, uzeo bih.
      Volim te specijalne verzije, fakat sam sucker na to...

Pa eto posteno od njih, dali su Xu 15tak dana uživanja u spotlightu

prayer
        ja još nisam ni zaštitnu foliju skinuo! 😃

Ali mi je fakat lep. Nisam ga previše dirao pa ne znam jel kvaliteta plastike bolja il lošija od originala, ali fakat je lep. Ko ja.

Genesis

Vostalmo, čini se Sony neće sve objaviti. Možda još čuvaju za jedan even 🤔

Cijenu moraju objaviti. I vidjet ćemo Spider-Mana sigurno. A šuška se i God of War PS5 upgrade. 🙂 Sumnjam da će biti GoW 2.