chono7 Bude mozda showcase sto nas ceka ovu generaciju, sto bi bilo odlicno za igrace, ali i Sony u ovom trenutku
turok99 Meni najvažniji hint je ova tamna verzija konzole,bijela mi nije baš... očekujem 400-500$ i to je to...i neki novi hit...
master_x Nek bude i 449€,sigurno ga ne kupujem prije 2022 god.Pa nema nikakvih igara na launchu. pacov Da,imaju strašno puno igara za launch.XSX na aparatima
Tzereen Ja bi štel da već na launchu budu Spiderman Limited Edition konzola. Omg! Da je i 500kn skuplja, uzeo bih. Volim te specijalne verzije, fakat sam sucker na to...
Tzereen prayer ja još nisam ni zaštitnu foliju skinuo! 😃 Ali mi je fakat lep. Nisam ga previše dirao pa ne znam jel kvaliteta plastike bolja il lošija od originala, ali fakat je lep. Ko ja.
Flipper Cijenu moraju objaviti. I vidjet ćemo Spider-Mana sigurno. A šuška se i God of War PS5 upgrade. 🙂 Sumnjam da će biti GoW 2.
fatamorgana Ma kakav upgrade samo punokrvni naslov ih može spasiti, Knack 3 baby rekao bi @fensisuperstar 😁😁
chono7 @fensisuperstar Nvidia pomjerila bemchmarke sa 14.9. na 16.9. 😂 https://www.tweaktown.com/news/75131/nvidia-delays-geforce-rtx-3080-founders-edition-reviews-to-sept-16/index.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
fensisuperstar @chono7 malo pederski od nvidije. Nije im bilo dovoljno pregazit ih jednom. Sad žele oduzeti moć prezentaciji. Leave Playstation5-chan alone!