• Gaming Vijesti
  • Otkrivena je RTX 3000 serija: RTX 3080 dvostruko snažnija, 3090 je izvan ove planete, a 3070 je novi best buy

Nemrem vjerovat da kupujem grafu vrijednosti cijele mjesečne plaće i još sam presretan jer je jeftina.

Lijepo je kada ti od te place ostane dovoljno za cpu i mbo kada kupis rtx 3080 😁

Dok se nakanim kupit novu kantu, bit će cjenovno taman. Meže!

Vudi, to ti je zato što kad upogoniš igre, a grafička shvati da ih pokreće s pol gasa i pita te: "ček, šta je to to gospodine? Tek sam se zagrijala. Potegni ti to na 8k sve na ultra!". A ti kažeš: "ali ne mogu... imam mali.... monitor!". Valjda je osjećaj isti kao kad nabaviš zvijer auta, a današnje igre su autocesta s ograničenjem od 130km/h. Auto plače da ga stisneš jer se ni twin turbo nije zavrtio kak spada a već si na ograničenju. A sama spoznaja da možeš ić skoro 300 je dovoljna da imaš grin face. Valjda je tako i s ovim. Sama spoznaja da možeš otić u opcije i spičit sve na ultra high i "u desno" je ono, osmjeh od uha do uha. Valjda pezanterija (i oni koji se tako osjećaju) to ne razumiju jer nikad nisu spoznali taj feeling.

S druge strane, konzola je drugačiji osjećaj. Kao da odeš na neki chill, cuclaš omiljeni koktel, zavališ se u fotelju, ipruiš noge na tabureić i biraš si specifičan doživljaj. A kvalitetne igre su taj doživljaj. Zvuči kao LSD trip, ali kad čitam neke postove ovdje, imam filing kao da su ljudi u transu dok igraju. Valjda je to to. Nema komplikacija, samo stisni par gumbova i tune in. A pcmr-i to valjda nikad ne vide tako nego oće teretanu umjesto chill zone. Too bad.

Zato ja to dvoje nikad ne miješam što se tiče pristupa, cijene i ostaloga.

chono7
      Evo me u Poreču.
      Jučer bio u Rovinju.
      Sad ću malo chillat dva dana, a onda možda odem još nekud, Pazin, Motovun, Umag, Novigrad.

Javite se! Ne znam ni di je najbolja cuga!!?!

Hvala sto si se javio 😂 kako mislis gdje? Pa kod mene!

chono7 pa ni ne znam di si ti. 😆
        Znam da je šmensi u Novigradu. A Fata u Puli.

@prayer i ono jako bitno: All Turing GPUs will also support RTX IO.

Znaci doslovno su sabili ovaj nextgen reveal.

Kolko je psihijatrija upoznata sa fenomenom seksa sa računalom.

Znam da će uskoro biti bar jedan slučaj.