• Gaming Vijesti
  • Otkrivena je RTX 3000 serija: RTX 3080 dvostruko snažnija, 3090 je izvan ove planete, a 3070 je novi best buy

U novom filmu @Heat Đekija, dva brata sukobit će se u završnoj borbi za dominaciju jedne gaming platforme . U glavnim ulogama @chono7 i @19marksman89 dva su brata sa čijom su se sudbinom igrali bogovi Nvidiot Amperiot i Sony Time-Exlusivo. bili su nerazdvojni godinama, sve dok @chono7 nije iz kamena sudbine izvukao Sword of Raytracing te poput he-mana dobio moci velikog penisa sa uzvikom:"by the power of Ampere RTX ON!" Shrvan od ljubomore @19marksman89 pronašao je utjehu u šaptanju Tamnog Lorda Sonya.
"Nemoj se brinuti mladi marksmane, samo uguraj bluray od the last of us 2". Riječi slađe od kokainske torte odjeknule su u glavi mladog marksmana. Dok je gurao disk u utor, Chono je osetio žubor u pixelima, znao je da mu je brat u opasnosti, kriknuo je "NE BRATE TO JE ZLO OD 30 FPSA!!!!" te je brzinom od 24 gigabajta gddr6x rama pokušao spriječiti brata da počini gaming samoubojstvo. bilo je kasno, to više nije bio njegov brat. Okrenuo se prema choni, pogledao ga očima u kojim nije bilo sjaja i rekao:" Omegazululu jebo me @yakuza_stinger ako ikad više kupim ovakvo sranje!"

No dobro, sprdačinu na stranu. Ne znam ako je ovo več netko stavio ali razlika između 2080 i 3080 je jebenih 80% u snazi!

Satralo Next Gen konzole za sljedećih 10 godina!

Ispravak: last gen konzole su sada 😂

Istina je da je Nvidia odlucila preskociti ovu generaciju. Doslovno 😂

Ja bi isao na Aorus opet, bas sam zadovoljan trenutnom ❤️

Za sve vas koji se razumijete u cijene hardvera. Rečeno je da će 3070 koštati 499$. Kolike onda cijene (okvirno) možemo očekivati tu u domaćim trgovinama?

Šteta što Powercolor ne radi s Nvidijom pa da naprave Red Devil pošto je ovo djelo sotone.

Nemrem vjerovat da kupujem grafu vrijednosti cijele mjesečne plaće i još sam presretan jer je jeftina.

Lijepo je kada ti od te place ostane dovoljno za cpu i mbo kada kupis rtx 3080 😁

Dok se nakanim kupit novu kantu, bit će cjenovno taman. Meže!

Vudi, to ti je zato što kad upogoniš igre, a grafička shvati da ih pokreće s pol gasa i pita te: "ček, šta je to to gospodine? Tek sam se zagrijala. Potegni ti to na 8k sve na ultra!". A ti kažeš: "ali ne mogu... imam mali.... monitor!". Valjda je osjećaj isti kao kad nabaviš zvijer auta, a današnje igre su autocesta s ograničenjem od 130km/h. Auto plače da ga stisneš jer se ni twin turbo nije zavrtio kak spada a već si na ograničenju. A sama spoznaja da možeš ić skoro 300 je dovoljna da imaš grin face. Valjda je tako i s ovim. Sama spoznaja da možeš otić u opcije i spičit sve na ultra high i "u desno" je ono, osmjeh od uha do uha. Valjda pezanterija (i oni koji se tako osjećaju) to ne razumiju jer nikad nisu spoznali taj feeling.

S druge strane, konzola je drugačiji osjećaj. Kao da odeš na neki chill, cuclaš omiljeni koktel, zavališ se u fotelju, ipruiš noge na tabureić i biraš si specifičan doživljaj. A kvalitetne igre su taj doživljaj. Zvuči kao LSD trip, ali kad čitam neke postove ovdje, imam filing kao da su ljudi u transu dok igraju. Valjda je to to. Nema komplikacija, samo stisni par gumbova i tune in. A pcmr-i to valjda nikad ne vide tako nego oće teretanu umjesto chill zone. Too bad.

Zato ja to dvoje nikad ne miješam što se tiče pristupa, cijene i ostaloga.