Dok se nakanim kupit novu kantu, bit će cjenovno taman. Meže!
Vudi, to ti je zato što kad upogoniš igre, a grafička shvati da ih pokreće s pol gasa i pita te: "ček, šta je to to gospodine? Tek sam se zagrijala. Potegni ti to na 8k sve na ultra!". A ti kažeš: "ali ne mogu... imam mali.... monitor!". Valjda je osjećaj isti kao kad nabaviš zvijer auta, a današnje igre su autocesta s ograničenjem od 130km/h. Auto plače da ga stisneš jer se ni twin turbo nije zavrtio kak spada a već si na ograničenju. A sama spoznaja da možeš ić skoro 300 je dovoljna da imaš grin face. Valjda je tako i s ovim. Sama spoznaja da možeš otić u opcije i spičit sve na ultra high i "u desno" je ono, osmjeh od uha do uha. Valjda pezanterija (i oni koji se tako osjećaju) to ne razumiju jer nikad nisu spoznali taj feeling.
S druge strane, konzola je drugačiji osjećaj. Kao da odeš na neki chill, cuclaš omiljeni koktel, zavališ se u fotelju, ipruiš noge na tabureić i biraš si specifičan doživljaj. A kvalitetne igre su taj doživljaj. Zvuči kao LSD trip, ali kad čitam neke postove ovdje, imam filing kao da su ljudi u transu dok igraju. Valjda je to to. Nema komplikacija, samo stisni par gumbova i tune in. A pcmr-i to valjda nikad ne vide tako nego oće teretanu umjesto chill zone. Too bad.
Zato ja to dvoje nikad ne miješam što se tiče pristupa, cijene i ostaloga.